Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Televízna hviezda šokuje vzhľadom: Skutočný vek jej určite netipnete!

Ramona Singer Zobraziť galériu (4)
Ramona Singer (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Vek je len číslo! A v prípade televíznej hviezdičky Ramony Singer, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou Skutočné paničky z New Yorku, to platí na 100%. Známa blondínka zavítala v uplynulých dňoch do spoločnosti a v odvážne strihaných šatách i s dokonalým mejkapom na tvári strčila do vrecka aj mnohé mladšie dámy. Tak schválne, čo myslíte, koľko má táto žena rokov?

Ešte vám to neprezradíme....

Ramona Singer sa zúčastnila charitatívneho podujatia The 2022 Angel Ball, ktoré usporiadala nadácia Gabrielle's Angel Foundation. Na spomínanom podujatí boli ocenení jedinci, ktorí významný spôsobom prispeli k podpore výskumu rakoviny. Okrem Ramony na podujatie zavítali napríklad aj speváčka Chaka Khan, modelka Joy Corrigan, či dizajnér Tommy Hilfiger s manželkou Dee.

Chaka Khan
Zobraziť galériu (4)
Chaka Khan  (Zdroj: SITA)

Tommy Hilfiger s manželkou Dee
Zobraziť galériu (4)
Tommy Hilfiger s manželkou Dee  (Zdroj: SITA)

Pri výbere svojho outfitu nenechala Ramona nič na náhodu a je jasné, že si dala ozaj záležať. Známa blondínka stavila na trblietavé šaty s hlbokým výstrihom a zaujímavým detailom bol aj odhalený chrbát. 

Ramona Singer
Zobraziť galériu (4)
Ramona Singer  (Zdroj: SITA)

Niet pochýb, že  hviezdička z reality šou Skutočné paničky z New Yorku si k mladistvému vzhľadu dopomáha návštevami plastických chirurgov. Štíhla figúra je však odmenou za zdravý životný štýl a pravidelný pohyb. Treba tiež uznať, že nejedna rovesníčka pri pohľade na Ramonu zbledne závisťou. Povedzte úprimne, tipovali by ste jej 65 rokov?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu