Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca SMRŤ krásavca (†62) z Melrose Place: Zomrel na COVID… Rodina to mesiace tajila!

Zomrel fešák zo seriálu Melrose Place. Zobraziť galériu (4)
Zomrel fešák zo seriálu Melrose Place. (Zdroj: The Sci-Fi Channel)

TEXAS - Fanúšikovia seriálu Melrose Place prežívajú obrovský smútok. Svetové médiá totiž obletela správa, že zomrel Brad Johnson (†62), ktorý tam stvárnil postavu doktora Dominica O'Melleyho. Herec podľahol zákernému Covidu. Šokujúca je však informácia, že sa tak stalo už pred 4 mesiacmi... Rodina jeho smrť tajila!

Brad Johnson zomrel vo veku 62 rokov v meste Forth Worth v Texase. Príčinou smrti bol zákerný vírus Covid-19. Rodine sa však jeho úmrtie darilo tajiť pomerne dlhý čas. Herec totiž poslednýkrát vydýchol ešte 18. februára. No až teraz sa rozhodli s touto správou vyjsť na svetlo sveta. 

Šokujúca SMRŤ krásavca (†62)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Fox Television Network)

Americkému časopisu The Hollywood Reporter to oznámila jeho agentka Linda McAlister. „Napriek tomu, že odišiel príliš skoro, žil život naplno. Bol väčší než život sám. Brad bol milovaný mnohými a lásku opätoval, bol to skutočný priateľ, dôverný kolega a oddaný manžel a otec. Nikdy na neho nezabudneme a jeho odkaz bude žiť ďalej,“ píše sa v nekrológu.

Brad Johnson si okrem seriálu Melrose Place zahral napríklad aj vo filme Stevena Spielberga Navždy. Pred svojou hereckou kariérou sa živil ako kovboj na rodeu, čo mu v polovici 80. rokov priviedlo k reklame - stal sa slávnym maskotom cigariet Marlboro. Česť jeho pamiatke!

Seriál Melrose Place bol v minulosti veľmi úspešný.
Zobraziť galériu (4)
Seriál Melrose Place bol v minulosti veľmi úspešný.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Melrose PlaceBrad Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu