Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Seriálová mrcha tesne pred 60-tkou: Do očí jej nevidno, ale… POZOR, vybehnú ti PRSIA!

Lisa Rinna Zobraziť galériu (5)
Lisa Rinna (Zdroj: Instagram L.R./NBC)

LOS ANGELES - Herečka Lisa Rinna (59), ktorú si verejnosť spája najmä s úlohou mrchy Taylor zo seriálu Melrose Place, o rok oslávi okrúhlych 60. Pri pohľade na ňu by to však tipol len málokto. Dôkazom je aj jej najnovšia fotka v plavkách, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. Do očí jej síce nevidno, ale... Pozor, vybehnú ti prsia!

Hoci sa herečka Lisa Rinna pomaly blíži k dôchodkovému veku, mnohí by jej tipli o polovicu menej. Tmavovláska sa netají tým, že k dokonalosti si pomáha rôznymi skrášľujúcimi procedúrami a plastickými operáciami. No udržiava sa aj v skvelej kondícii a samozrejmosťou je pre ňu aj pravidelný pohyb a cvičenie. A odmenou jej je perfektné telo. 

Niet divu, že sa ním rada chváli. Urobila tak aj najnovšie - na sociálnej sieti Instagram zverejnila záber len v úsporných bikinách, navyše vystrúhala aj poriadne sexi pózu. Do očí jej kvôli rybárskemu klobúku síce nevidno, no v predklone jej z malej podprsenky takmer vypadli prsia. To bez pochýb potešilo nejedného jej mužského fanúšika. Veď pozrite sami, vyzerá super!

 

Viac o téme: Lisa Rinna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu