Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa speváčka nemala na nájom: Ukázala holé prsia za 300 eur!

Paloma Faith Zobraziť galériu (6)
Paloma Faith (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Rýchly zárobok! Paloma Faith (38) je verejnosti známa najmä ako speváčka. Na konte však má aj zopár hereckých skúsenosti. O jednej z nich porozprávala v uplynulých dňoch. Stala sa v začiatkoch jej kariéry a blondínka na ňu zrejme nikdy nezabudne.

Paloma Faith je už pár rokov v spokojnom a šťastnom vzťahu s francúzskym umelcom menom Leyman Lahcine. Dvojica má spolu 3-ročného syna, ktorého vychovávajú bez určenia pohlavia. 

„Myslím si, že väčšina žien je bisexuálnych. A keďže  erotickou predstavou nejedného chlapa je vidieť spolu dve ženy, tak je to v spoločnosti aj viac akceptované. Muži to majú náročnejšie. Celkovo je ale veľmi náročné priznať homosexuálnu orientáciu,” uviedla v roku 2014 umelkyňa. 

Zrejme aj tieto slová viedli fanúšikov k tomu, aby sa jej počas diskusie na instagrame opýtali, či ona sama má nejakú lesbickú skúsenosť. „Bola som raz so ženou. Ale len od pása nahor a bolo to v čase, keď som nemala ako zaplatiť nájom. Jeden umelec sa ma spýtal, či by som mohla stvárniť typickú erotickú scénu s inou ženou. Dostala som za to 250 libier (v prepočte 285 eur),” poznamenala Paloma. „Tá žena bola ozaj veľmi atraktívna a celé to bolo veľmi vzrušujúce,” dodala. 

Paloma Faith nepatrí medzi hanblivy. V minulosti takto pózovala v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (6)
Paloma Faith nepatrí medzi hanblivy. V minulosti takto pózovala v spodnej bielizni.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Paloma Faith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu