Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná speváčka ukázala poriadne veľké brucho: Už odmieta chodiť medzi ľudí!

Paloma Faith Zobraziť galériu (10)
Paloma Faith (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Speváčka Paloma Faith (39) nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Bez okolkov a tajností priznáva, že tehotenstvo sa podarilo vďaka umelému oplodneniu. Známa speváčka sa v týchto dňoch podelila s fanúšikmi o fotky svojho veľkého bruška. A zároveň priznala obrovské obavy...

Paloma Faith je anglickou speváčkou, ktorá má na konte aj niekoľko hudobných ocenení a jej poznávacím znamením je výstredný imidž. Verejnosť šokovala napríklad vtedy, keď partnerovi Leymanovi Lehcine pred štyrmi rokmi porodila dieťatko, ktoré vychovávajú bez určenia pohlavia.   

Aj keď bol pôrod dieťatka náročný a napokon prišlo na svet cisárskym rezom, Paloma sa netají túžbou mať viacero detí. Po viacerých neúspešných pokusoch sa jej za pomoci odborníkov podarilo otehotnieť a ďalšie dieťatko by mala priviesť na svet už čoskoro. 

Že sa termín pôrodu blíži, prezrádzajú aj fotky, ktoré v uplynulých dňoch zverejnila na Instagrame. Paloma zároveň priznala obrovské obavy. Dôvodom je situácia spojená s koronavírusom. Speváčka sa o svoje nenarodené dieťatko veľmi bojí a dokonca zvažuje, že do pôrodu už radšej zostane doma. „Neviem prestať myslieť na to obrovské úsilie, ktoré sme vynaložili, aby sme mali dieťatko. Zároveň cítim aj zodpovednosť nielen za bábätko v brušku, ale aj za naše 4-ročné dieťa,” napísala k fotke Paloma, ktorá sa tiež obáva pobytu v nemocnici. 

Pod príspevkom sa objavili komentáre plné podpory. A mnohé budúce mamičky sa tiež netajili tým, že prežívajú podobné pocity. Nuž, ostáva len dúfať, že všetko dobre dopadne...

Speváčka Paloma Faith má už takéto veľké bruško.
Zobraziť galériu (10)
Speváčka Paloma Faith má už takéto veľké bruško.  (Zdroj: Instagram)

.

Viac o téme: Paloma Faith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu