Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známej speváčke skrachoval dlhoročný vzťah: Len nedávno mu porodila dieťa!

Paloma Faith a Leyman Lahcine sa rozišli. Zobraziť galériu (4)
Paloma Faith a Leyman Lahcine sa rozišli.

LONDÝN - Ich láske je koniec... Obľúbená speváčka Paloma Faith (41) a jej dlhoročný partner Leyman Lahcine (35) si podľa zdroja z ich okolia povedali zbohom. Páru sa pritom len nedávno narodilo ich druhé dieťa.

Faith a Lahcine sa dali dokopy v roku 2013. Počas vzťahu sa im narodili dve deti. V roku 2016 sa spoločne tešili z dcérky a dievčatko sa im narodila aj začiatkom roka 2021. Mená svojich detí však dvojica neprezradila. Pri tomto páre však nejde o nič prekvapujúce, keďže sa obaja o informácie o svojom súkromí podelia len výnimočne.

Paloma Faith a Leyman Lahcine
Zobraziť galériu (4)
Paloma Faith a Leyman Lahcine  (Zdroj: profimedia.sk)

Asi nikoho teda neprekvapí, že dvojica nijako nekomentuje ani situáciu, ktorá u nich momentálne nastala. Už istý čas sa špekulovalo o tom, že sa rozišli. Dohady vzniki, keď sa obaja prestali sledovať na svojich profiloch na sociálnych sieťach.

Definitívny rozpad ich vzťahu však pre denník The Sun potvrdil človek z okolia známej speváčky. „Paloma a Leyman sa rozišli a momentálne je sama. Počas tohto týždňa bola na halloweenskej párty a ona bola doslova jej dušou. Všetci chceli byť okolo nej a bolo zjavné, že je pripravená si znova užívať život. Počas minulého roka to bolo medzi Palomou a Leymanom náročné a už viac nie sú spolu. Aj napriek tomu sa však o svoje deti starajú obaja. Všetci sme boli šťastní, že sme ju po tých náročných mesiacoch videli konečne šťastnú," uviedol.

Viac o téme: Paloma FaithLeyman Lahcine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu