Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nehanebná Paloma sa uvoľnila na pódiu: Hej, toto dámy nerobia!

Paloma Faith ukázala počas vystúpenia podprsenku aj nohavičky. Zobraziť galériu (7)
Paloma Faith ukázala počas vystúpenia podprsenku aj nohavičky.

PERTHSHIRE - Dostali viac, než čakali! Počas uplynulého víkendu sa v Škótsku konal festival, v rámci ktorého sa predviedla aj speváčka Paloma Faith (33). Blondínka chcela svojim fanúšikom poskytnúť nielen príjemný hudobný, ale aj vizuálny zážitok, a preto si dala na outfite záležať. Na pódium nakráčala v krátkych minišatách, ktoré sa však ukázali ako nie príliš najlepšia voľba. Keď sa totiž umelkyňa odviazala, zabudla na to, že kolená patria k sebe. Všetkým prítomným tak ukázala nohavičky a ako bonus aj trčiacu podprsenku.

Odviazala sa! Pred pár dňami sa konal festival T in the Park, ktorého sa zúčastnili mnohé hviezdy britskej hudobnej scény. V dave sa zabávala napríklad Susan Boyle, známa z televíznej šou Britain´s Got Talent, oblečená v šialenom kostýme. O rozruch sa vďaka svojmu outfitu postarala aj britská interprétka Paloma Faith.


Pozrite si tiež: Prominentná panna šokovala ooutfitom: Och, čo sa zbláznila?!


Blonďavá speváčka si to na pódium namierila v róbe od Vivienne Westwood, ktorá pozostávala z dlhého plášťa a krátkych minišiat. Paloma vyzerala v outfite dobre, no ukázalo sa, že nebol najlepšou voľbou na takýto druh vystúpenia. Umelkyni totiž z výstrihu vykúkala podprsenka a prítomní stojaci pod pódiom mali skvelý výhľad na jej nohavičky. TIe si neskôr mohol obzrieť aj celý dav. Blondínka totiž z nevysvetliteľného dôvodu roztiahla nohy a akosi pozabudla na to, ako sa majú dámy správať. 

Paloma Faith sa počas koncertu odviazala a zabudla na to, že dámy oblečené v minisukni majú držať kolená pri sebe.
Zobraziť galériu (7)
Paloma Faith sa počas koncertu odviazala a zabudla na to, že dámy oblečené v minisukni majú držať kolená pri sebe.

 

Viac o téme: Paloma Faith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu