Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skutočná panička predviedla sexi krivky: Aha, nemá ich zadarmo!

Kelly Killoren Bensimon Zobraziť galériu (7)
Kelly Killoren Bensimon (Zdroj: profimedia.sk)

PALM BEACH - Stále sa udržiava v skvelej kondícii! Reč je o Kelly Killoren Bensimon (51), ktorá sa zviditeľnila ako modelka a hviezdička reality šou Skutočné paničky z New Yorku. Kráska sa aj po päťdesiatke pýši výstavnými krivkami. Na obdiv ich vystavila aj v týchto dňoch, keď si bola zabehať.

Kelly Killoren Bensimon je vo svete šoubiznisu dobre známa. S modelingom začala ako tínedžerka. A práve táto práca ju neskôr spojila s jej manželom - módnym fotografom Gillesom Bensimonom. Porodila mu dve dcéry a spolu sa objavovali v relácii Skutočné paničky z New Yorku, kde sa so svetom delili o svoje súkromie. 

Dvojica sa v roku 2007 rozviedla a dva roky na to mala kráska kvôli vtedajšiemu frajerovi opletačky s políciou. Obvinil ju z domáceho násilia, keď mu počas hádky vrazila päsťou do tváre. Kto by to na atraktívnu brunetku povedal...

Kelly aktuálne nemá po svojom boku žiadneho oficiálneho partnera. Je však isté, že o nápadníkov nemá núdzu. Pod šatami totiž skrýva krivky, ktoré sú stále hodné odivu. Čo vy na to?

Kelly Killoren Bensimon nedá na pravidelný pohyb dopustiť.
Zobraziť galériu (7)
Kelly Killoren Bensimon nedá na pravidelný pohyb dopustiť.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Kelly Killoren Bensimon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu