Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Skutočná panička očarila paparazzov: Prsia ale schovala do dlaní!

Kelly Bensimon Zobraziť galériu (10)
Kelly Bensimon (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Zrazu aká hanblivka! Kelly Bensimon oslávi v máji okrúhle 50. narodeniny. Pod šatami však skrýva figúru, ktorú by jej pokojne mohli závidieť aj mnohé mladšie ženy. V týchto dňoch ju pretŕča na pláži v Miami, kde neušla pozornosti paparazzov. Hviezda reality šou Skutočné paničky z New Yorku vyzerala v bikinách telovej farby skvele. Aby však zabránila pikantnému odhaleniu, poistila sa rukami.

Očarila ich nielen úsmevom! Kelly Bensimon je známa z televíznych obrazoviek, ale za sebou má aj modelingové skúsenosti. Ako väčšina hviezd prehliadkového móla, ani ona s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu.

Ukážková je tiež jej figúra. Aj vďaka tomu si Kelly môže bez výčitiek obliecť úsporné bikiny. Paparazzom sa predviedla v plavkách béžovej farby, vďaka ktorým vyzerala z diaľky ako nahá.

Z prítomností bulvárnych fotografov si Bensimon ťažkú hlavu nerobila. Dokonca im s úsmevom na tvári pózovala. Pomerne koketne pôsobil aj záber, na ktorom si kryla prsia rukami. Zrejme preto, aby "uchránila" pred zvedavými pohľadmi svoje bradavky.    

Kelly Bensimon je v skvelej forme.
Zobraziť galériu (10)
Kelly Bensimon je v skvelej forme.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kelly Bensimon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu