Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kedysi najkrajšia tvár šoubiznisu, dnes... Ľudia neveria vlastným očiam!

Brooke Shields kedysi. Zobraziť galériu (10)
Brooke Shields kedysi. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Stále rovnako atraktívna! Brooke Shields patrila svojho času medzi najatraktívnejšie hviezdy šoubiznisu. A hoci pribúdajúce roky desia mnohé ženy, táto kráska sa starnutia báť nemusí. Stále je rovnako šarmantná a atraktívna, čo dokazujú aj zábery z uplynulého týždňa. Človeku sa až neche veriť, že koncom mája oslávi 55. narodeniny.

Brooke Shield začala svoju kariéru modelky už ako 11-mesačné bábätko. Jej fotografia totiž bola použitá v reklame na mydlo. Stala sa detskou modelkou a v roku 1980, keď mala 14 rokov, bola v tom čase najmladšou kráskou na titulke Vogue. Mladá modelka sa začala postupne objavovať aj pred kamerami a s pribúdajúcim vekom sa stala majiteľkou najkrajšej tváre šoubiznisu. 

Galéria: Brooke Shields kedysi
Úspešná modelka a herečka oslávi koncom mája 55. narodeniny, avšak zjavom a charizmou stále hravo tromfne mnohé mladšie dámy. Brooke sa udržiava v skvelej kondícii a odmenou jej je výstavná postavička.

Krivkami sa Shields pochválila aj počas uplynulého týždňa, keď zavítala do newyorského divadla na premiéru Girl From The Nortu Country. Na sebe mala čierne šaty, v ktorých ale vôbec nevyzerala nudne. Na tvári jej totiž nechýbal krásny úsmev, ktorý je pre ňu poznávacím znamením. 

Brooke Shields ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca krásu a šarm.
Zobraziť galériu (10)
Brooke Shields ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca krásu a šarm.  (Zdroj: SITA)

Brooke Shields nepatrí do starého železa.
Zobraziť galériu (10)
Brooke Shields nepatrí do starého železa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Brooke Shields
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu