Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa herečka (55) predviedla TELO v bikinách: Aha, nepatrí do starého železa!

Brooke Shields Zobraziť galériu (9)
Brooke Shields (Zdroj: profimedia.sk)

HAMPTONS - Stále sa má čím pochváliť! Reč je o bývalej modelke a herečke Brooke Shields (55), ktorá sa mnohým spája napríklad s filmom Modrá lagúna. Aj keď od jeho nakrúcania ubehli desiatky rokov, slávna kráska ani rokmi nestratila nič zo svojho šarmu. Aktuálne fotky sú toho dôkazom.

Galéria: Brooke Shields je krásna žena
4 júl je v Amerike spätý s oslavmi Dňa nezávislosti. Aj hviezdna Brooke Shields pri tej príležitosti vytiahla zo skrine tematické bikiny, v ktorých hrdo pózovala pred objektívom fotografa. Pre mnohé jej rovesníčky nie je ľahké udržať sa v skvelej forme, avšak ona má tip-top postavičku.

Brooke v rozhovoroch otvorene hovorí, že v minulosti veľa cvičila, lebo musela. Bola si totiž vedomá, že keby sa o svoj zovňajšok nestarala, v šoubiznise by nebola úspešná.

Brooke Shields vyzerá v bikinách skvele.
Zobraziť galériu (9)
Brooke Shields vyzerá v bikinách skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Úspešná kariéra a skvelá postava nie sú to jediné, čím sa herečka môže pochváliť. Darí sa jej aj v súkromí. Prvé manželstvo - so slávnym tenistom Andre Agassim síce v roku 1999 skončilo rozvodom. Avšak po boku scénaristu a producenta Chrisa Henchy našla dokonalé šťastie. V máji oslávili 19. výročie sobáša a ich dcéry Rowan Francis a Grier Hammond im robia veľkú radosť. 

Brooke Shields s manželom a dcérami.
Zobraziť galériu (9)
Brooke Shields s manželom a dcérami.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Brooke Shields
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu