Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

57-ročná herečka úplne odhodila zábrany: Toto skrýva pod šatami!

Brooke Shields Zobraziť galériu (7)
Brooke Shields (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nepatrí do starého železa! Reč je o slávnej herečke Brooke Shields, ktorá v máji oslávila 57. narodeniny. Z pribúdajúcich rokov si však nemusí robiť ťažkú hlavu. Stále totiž vyzerá fantasticky. Dôkazom sú aktuálne zábery, na ktorých brunetka pózuje len v spodnej bielizni

Nie je žiadnym tajomstvom, že Kim Kardashian má vlastnú značku a kolekciu spodnej bielizne. Tú si celkom rada propaguje aj sama. Najnovšie si však do reklamnej kampane prizvala viaceré známe ženy, ktoré kvôli nej neváhali zhodiť oblečenie. 

V spodnej bielizni do Kardashianky aktuálne pózovali speváčky Becky G a Cassie, komička Chelsea Handler, a herečky Juliette Lewis, Indya Moore a Brooke Shields. Treba uznať, že všetky fotografie pôsobia vkusne a celebritné modelky na nich vyzerajú dobre. 

Pozornosť si rozhodne zaslúži najstaršia z nich Brooke Shields. 57-ročná herečka sa netají tým, že si túto spoluprácu užívala. „Som poctená a nadšená z toho, že som súčasťou kampane. Zároveň môžem úprimne pvoedať, že tieto podprsenky sú kúskom, vĎaka ktorému sa všetky môžeme cítiť pohodlne a sebavedomo,” uviedla k tomu Brooke. 

 

Viac o téme: Brooke Shields
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu