Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vojvodkyňa Camilla sa vyjadrila k Harrymu a Meghan: Budú jej chýbať? Jej reakcia baví svet!

Vojvodkyňa Camilla svojou reakciou na odchod Harryho a Meghan valcuje internet. Zobraziť galériu (5)
Vojvodkyňa Camilla svojou reakciou na odchod Harryho a Meghan valcuje internet. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Celý svet aktuálne rieši odchod Meghan (38) a Harryho (35) z kráľovskej rodiny. Dvojica sa v týchto dňoch už stihla presťahovať aj do Kanady. Preto, keď sa princova nevlastná mama Camilla (72) objavila v spoločnosti, hneď dostala otázku, či jej dvojica bude chýbať. Jej reakcia teraz baví internet!

Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu, bola prvá z členov kráľovskej rodiny, ktorá sa po odchode princa Harryho objavila v spoločnosti. Musela tak odpovedať na otázku, či jej nevlastný syn a nevesta budú chýbať. No otázka princovu nevlastnú mamu zaskočila natoľko, že teraz jej reakcia baví svet. 

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote

Najprv totiž len zaskočene pozerala a po dvojsekundovej odmlke zo seba vystrúhala len strohé: „Course.“ Čo by sa dalo preložiť ako „Určite.“ Vojvodkyňa síce túto krátku odpoveď povedala s úsmevom na tvári - no ten bol skôr hraný ako úprimný. 

Všetci sa totiž zhodli na tom, že Camilla svoje „určite“ vôbec nepovedala s nadšením a nad tým, aké slovo vo svojej strohej odpovedi zvolí, musela niekoľko sekúnd premýšľať. Televízia ITV zverejnila na Twitteri krátke video, ktoré sa na internete začalo šíriť rýchlosťou svetla.

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu