Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Superrýchla reakcia kráľovnej na odchod Harryho a Meghan: Vyškrtli ich zo zoznamu!

Kráľovná koná skutočne rýchlo. Zobraziť galériu (4)
Kráľovná koná skutočne rýchlo. (Zdroj: SITA/Toby Melville/Pool via AP/Instagram sussexroyal,)

LONDÝN - Priaznivcom princa Harryho (35) a jeho manželky Meghan Marklovej (38) zostali len oči pre plač. Pamätné predmety, ktoré mali pripomínať ich honosnú svadbu, boli totiž odstránené z oficiálnej webovej stránky britskej kráľovskej rodiny.

Ku kozmetickým úpravám na stránke Royal Collection, kde si fanúšikovia môžu objednať rôzne predmety s podobizňami členov kráľovskej rodiny, došlo len pár dní po tom, ako sa princ Harry a jeho manželka, americká herečka Meghan Markle, rozhodli vzdať svojich postov a s nimi súvisiacich povinností.

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu


Princ Harry deň po odobratí titulu kráľovská výsosť: Je smutný... Takto to nechcel!


Tí, ktorí si brúsili zuby napríklad na hrnček na kávu z čínskeho porcelánu s jemným ornamentom, kanvicu na čaj alebo dezertný tanierik z kolekcie venovanej Meghan a Harrymu, si po novom musia nechať zájsť chuť. „Rada nášho sortimentu sa vyrába na oslavu určitej príležitosti a predávajú sa na obmedzenú dobu," znie oficiálna verzia, ktorú tlmočila hovorkyňa Royal Collection Trust. Rada porcelánu, ktorá vznikla pri príležitosti svadby vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, sa skrátka vypredala."

Predmety spojené so svadbou Meghan a Harryho už verejnosť na oficiálnej stránke nenájde.
Zobraziť galériu (4)
Predmety spojené so svadbou Meghan a Harryho už verejnosť na oficiálnej stránke nenájde.  (Zdroj: SITA)

Zvláštnosťou však je, že predmety ostatných členov rodiny sa na stránke objavujú aj napriek tomu, že sa predtým stihli vypredať. Dá sa teda predpokladať, že stránka svoj sortiment pravidelne dopĺňa. V prípade Meghan a Harryho je to však otázne. Spomínané artikle sa tak pravdepodobne stanú ešte žiadanejšími a ich cena medzi zberateľmi vzrastie.

Meghan a Harry si zaregistrovali vlastnú značku, vďaka ktorej môžu zarábať miliardy.
Zobraziť galériu (4)
Meghan a Harry si zaregistrovali vlastnú značku, vďaka ktorej môžu zarábať miliardy.  (Zdroj: hashtag.sk)

Harry a Meghan ale na svojich priaznivcov nezabudli. Zaregistrovali si vlastnú značku Sussex Royal, ktorá bude obsahovať škálu viac ako 100 rozličných predmetov, ako napríklad perá, ponožky, či záložky do kníh. Dostupné by mali byť vo Veľkej Británii, Austrálii, Kanade, v USA a tiež v urópskej únii.

Čo sa jednému zdá ako zbytočná haraburda, pre druhého ide o zberateľskú vášeň, a experti smelo odhadujú, že predaj týchto predmetov by páriku s modrou krvou mohol priniesť zisky až v miliardách.

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu