Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Alžbeta II. nebude nadšená: Kráľovská rodina bude všetkým na smiech... Mieri do televízie!

Kráľovská rodina by sa mala objaviť na stanici HBO. Zobraziť galériu (6)
Kráľovská rodina by sa mala objaviť na stanici HBO. (Zdroj: SITA/Toby Melville/Pool via AP/Instagram sussexroyal,)

LONDÝN - V období, kedy kvôli princovi Harrymu (35) a Meghan Markle (38) rieši britskú kráľovskú rodinu doslova celý svet, sa na verejnosť dostala ďalšia informácia, ktorá kráľovnú Alžbetu II. (93) nepoteší. Jej blízkych si totiž plánuje zobrať na paškál známy americký producent Gary Janetti (53). Bude si z nich robiť srandu priamo v televízii!

Televízna stanica HBO pripravuje nový kreslený seriál, ktorý bude satirizovať britskú kráľovskú rodinu z pohľadu šesťročného princa Georgea. Seriál vytvoril americký producent Gary Janetti, ktorý stojí aj za animovaným sitcomom Griffinovci.

Seriál s názvom The Prince sa bude zaoberať "strasťami a slasťami života kráľovského dieťaťa", uviedol Janetti, ktorý zároveň nadabuje postavu malého následníka trónu, informovala v stredu spravodajská stanica Sky News.

Vznik seriálu bol inšpirovaný Janettiho humorným účtom na sociálnej sieti Twitter, na ktorom očami princa Georgea vtipne komentuje hlavné udalosti dňa týkajúce sa kráľovskej rodiny a celebrít. Účet má takmer milión odberateľov.

Na dabingu ďalších členov britskej kráľovskej rodiny sa bude podieľať tím hercov z USA a Británie. Princovi Harrymu prepožičia svoj hlas Orlando Bloom, zatiaľ čo Meghan nahovorí Condola Rashadová. Lucy Punchová bude vystupovať ako vojvodkyňa Catherine, Iwan Rheon ako princ William, Tom Hollander ako princ Philip i ako princ Charles, Frances De La Tourová ako kráľovná Alžbeta II. a Alan Cumming ako Georgeov komorník Owen.

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu

Miesto v seriáli dostane aj jeho mladšia sestra princezná Charlotte či kráľovnini psi plemena Welsh Corgi Pembroke. Seriál bude podľa Sky News pravdepodobne ťažiť aj z nedávneho škandálu "megxit", keď Harry a Meghan oznámili, že sa vzdávajú svojho postavenia vysokopostavených členov britskej kráľovskej rodiny a sťahujú sa do Kanady, kde hodlajú žiť ako radoví občania.

Viac o téme: Kráľovná Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu