Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská rana pre speváčku Céline Dion: 4 roky po smrti manžela a brata prišla o mamu... Emotívna rozlúčka!

Céline Dion prišla o milovanú mamu. Zobraziť galériu (6)
Céline Dion prišla o milovanú mamu. (Zdroj: Profimedia)

MONTREÁL – Svetoznáma speváčka s nezameniteľným hlasom Céline Dion (51) prežíva ťažké obdobie. Pred štyrmi rokmi totiž navždy stratila brata Daniela aj manžela Reného. Vo štvrtok prišla o milovanú mamu, ktorá zomrela po dlhej chorobe vo 92 rokov.

Pre kanadskú speváčku Céline Dion je január doslova mesiacom smútku. Pred štyrmi rokmi 14. januára ju navždy opustil jej manžel a len dva dni po ňom umrel aj jej brat Daniel. Presne na štvrté výročie úmrtia Daniela zomrela aj Célinina mama, ktorú za veľkou mlákou ľudia poznali ako televíznu moderátorku a filantropku. Thérèse Tanguay Dion odišla vo veku 92 rokov a bola obklopená svojou rodinou.

Celine Dion prišla o milovanú mamu.
Zobraziť galériu (6)
Celine Dion prišla o milovanú mamu.  (Zdroj: Instagram C.D.)

Mama Dion, ako ju v Kanade volali zomrela vo štvrtok a teda tesne pred koncertom speváčky v Miami. Už ho nemohla odmietnuť a tak sa s ňou na koncerte emotívne rozlúčila. Na veľkom plátne svietila fotka Thérèse a Céline jej do neba zaspievala nádhernú baladu Somewhere over the Rainbow.

S mamou sa rozlúčila aj prostredníctvom Instagramu. Pridala fotografiu s láskyplnými slovami. „Mami, tak veľmi ťa ľúbime. Dnešnú šou venujeme tebe a ja budem pre teba spievať z celého srdca. S láskou Céline,“ napísala Kanaďanka na sociálnej sieti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Céline Dion (@celinedion),

Viac o téme: Céline DionThérèse Tanguay Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu