Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúca túžba Mel B zo Spice Girls: Neuveríte, čo by chcela vlastniť!

Mel B Zobraziť galériu (5)
Mel B (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

LONDÝN - Anglická speváčka Mel B si vie predstaviť život na farme. Štyridsaťštyriročná interpretka sa nedávno rozhodla vrátiť z Los Angeles do anglického mesta Leeds v grófstve West Yorkshire po tom, ako sa rozviedla so Stephenom Belafontem.

"Yorkshire bude navždy mojím domovom. Narodila som sa a vyrástla som v Leeds, no teraz je to tu oveľa milšie, pretože mojej sestre sa narodilo dieťa. Spoločne pripravujeme nedeľný obed, dozeráme na to, aby si naše deti spravili domáce úlohy a cez víkendy chodievame na polia, kde sú ovce. Moja dcéra Angel navštevuje školu, ktorá je hneď za rohom, takže všetko je v poriadku. Páči sa mi myšlienka, že by som vlastnila farmu, no milujem to tu. Je tu krásne a moje deti to tu takisto milujú," povedala v rozhovore pre magazín OK! speváčka, ktorá má aj ďalšie dve dcéry Phoenix a Madison.

Mel B, celým menom Melanie Janine Brown, sa preslávila v dievčenskej skupine Spice Girls. Formácia vydala tri štúdiové albumy - Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Mel B má na konte aj dve sólovky - Hot (2000) a L.A. State Of Mind (2005). Venuje sa tiež herectvu.

Viac o téme: Mel B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu