Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šteklivé FOTO 48-ročnej spajsky: Oblečená len v erotickej bielizni… Aj s DCÉROU!

Mel B Zobraziť galériu (6)
Mel B (Zdroj: Instagram MB)

LOS ANGELES - Známa britská speváčka Melanie Brown (48), ktorú verejnosť pozná predovšetkým ako Mel B z dievčenskej skupiny Spice Girls, odhodila všetky zábrany. Spolu so svojou dcérou totiž nafotila poriadne šteklivé fotky iba v erotickej spodnej bielizni. Fúha, to je ale pohľad!

Speváčka Melanie Brown sa stala tvárou novej kampane na plavky a spodnú bielizeň. Spolu s ňou v reklame hviezdi aj jej 24-ročná dcéra Phoenix. A svetlo sveta už uzreli prvé snímky. Mama s dcérou na nich pózujú v plavkách, ale aj v skutočne erotickej spodnej bielizni. 

Zatiaľ čo bývalá členka Spice Girls má na sebe bielu čipkovanú spodnú bielizeň, Phoenix za ňou pózuje v rovnakom modeli, v oranžovej farbe. A je to skutočne pohľad pre bohov. Značka oslavuje ženy rôznych tvarov a práve táto ich filozofia sa Mel páči. 

„Je to o tom, byť skutočným, nenechať sa upravovať a nebrať sa príliš vážne,“ vyjadrila sa speváčka. „Charizmatická, sebavedomá a skutočne inšpirujúca pre mnohé ženy, Mel B stelesňuje všetko, čo predstavuje naša kampaň,“ vyjadril sa zakladateľ značky Michael Thomson. 

Šteklivé FOTO 48-ročnej spajsky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Melanie Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu