Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi Hugh Jackman s manželkou: O 13 rokov staršia a bez mejkapu!

Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness Zobraziť galériu (6)
Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nehanbí sa! Hugh Jackman (50) je mnohými ženami považovaný za jedného z najsexi hercov. On však nie je žiadny lámač ženských sŕdc, už vyše 20 rokov je ženatý s kolegyňou Deborrou-Lee Furness (63). A hoci je o 13 rokov staršia, nesnaží sa zo seba robiť nijakú mladicu a bez problémov vyjde do ulíc aj bez mejkapu.

Hugh a Deborra-Lee sú svoji od roku 1996. Hoci je v tomto vzťahu manželka o 13 rokov staršia, dvojici to stále funguje a Jackman nie je z tých, čo by mali aférky s mladšími kolegyňami. 

Dôkazom, že sú spolu radi, sú aj spoločné aktivity. Najnovšie fotografi manželov zachytili na prechádzke so psami. Hollywoodsky párik vyzeral ako každá iná americká dvojica venčiaca svojich miláčikov. Obaja sa nahodili do športového a nasadili slnečné okuliare. 

Sexi Hugh Jackman s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Deborra-Lee si navyše nerobila starosti ani s mejkapom. Hoci má po svojom boku jedného z najsexi hercov na svete, nesnaží sa vyzerať vždy dokonalo. Veď vyše 20 rokov fungujúceho manželstva naozaj nie je o pekných tváričkách a ilúzii dokonalosti. 

Viac o téme: Hugh Jackman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu