Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paparazzi FOTO slávneho herca sú bomba: Keď uvidíte, čo robili so ženou...

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness Zobraziť galériu (6)
Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness (Zdroj: Instagram)

BEVERLY HILLS - To je láska! Herec Hugh Jackman (50) má tisíce fanúšičok po celom svete. On však má oči len pre svoju 63-ročnú manželku Deborru-Lee Furness, s ktorou v apríli oslávil 23. výročie sobáša. A hoci od vtedy ubehli roky, iskra z ich vzťahu nevyprchala. Zábery bulvárnych fotografov sú toho dôkazom.

Hugh Jackman bol v roku 2008 magazínom People zvolený za najsexi muža sveta. A hoci ma množstvo fanúšičiek, jedinou ženou, o ktorú sa slávny herec zaujíma, je jeho manželka Debbie. Tú spoznal v roku 1995, keď sa stretli na nakrúcaní austrálskeho seriálu Correlli. Láska vzplanula nielen medzi postavami, ktoré stvárnili, ale aj v súkromí. Dvojica spolu randila rok a nasledovala svadba. Po viacerých neúspešných pokusoch o dieťa si napokon adoptovali synaa Oscara Maximiliana a neskôr dcéru Avu Eliot. 

Debbie a Hugh patria medzi najkrajšie hollywoodske páry. Herec svojej žene pravidelne vyznáva lásku aj prostredníctvom sociálnych sietí a zamilovanosť z nich srší aj po rokoch. „Sme stále šialene zamilovaní. Nikdy by som nebol tam, kde som, keby som nemal Debbie po svojom boku. Ona je základ našej rodiny, moja skala, môj život,” uviedol nedávno herec.  

Šťastie a spokojnosť z dvojice sršala aj pred pár dňami, keď na nich natrafili bulvárni fotografi. Hugh a Debbie išli práve z večere a známy herec niesol svoju lásku na chrbte. 

Hugh Jackman si svojuu lásku takto niesol na chrbte.
Zobraziť galériu (6)
Hugh Jackman si svojuu lásku takto niesol na chrbte.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Hugh JackmanDeborra-Lee Furness
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu