Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ŠOKUJÚCE SPRÁVY zo šoubiznisu: Slávny herec sa po 27 rokoch manželstva ROZVÁDZA!

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness Zobraziť galériu (5)
Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto nikto nečakal! V šoubiznise nie je veľa párov, ktoré by sa mohli pochváliť dlhoročným manželstvom. Slávny herec Hugh Jackman (54) a jeho žena Deborra-Lee (67) k nim však patrili a hádam každý si myslel, že to tak bude už navždy. V týchto dňoch však svetu oznámili, že ich láske je koniec!

Prominentná dvojica poskytla magazínu People šokujúce vyhlásenie, ktoré zaskočilo nielen hercových fanúšikov. „Boli sme požehnaní, že sme spolu zdieľali takmer tri desaťročia ako manželia v nádhernom, láskyplnom manželstve. Naša cesta sa teraz posúva a rozhodli sme sa rozísť, aby sme mohli pokračovať na našom individuálnom raste," znie ich jediné stanovisko k rozvodu. „Naša rodina bola pre nás vždy tou najväčšou prioritou. Do tejto ďalšej kapitoly sa púšťame s vďačnosťou, láskou a láskavosťou. Vážime si vaše pochopenie a že budete rešpektovať súkromie našej rodiny, ktorá si prechádza touto zmenou v našich životoch,” dodali Hugh a Debbora-Lee.

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness
Zobraziť galériu (5)
Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness  (Zdroj: SITA)

Dvojica sa prvýkrát stretla v roku 1995 a Hugh bol už od prvej chvíle krásnou Deborrou-Lee očarený. Ako sám v jednom z rozhovorov uviedol, už po dvoch týždňoch od zoznámenia cítil, že s touto ženou chce ostať navždy. Po štyroch mesiacoch randenia ju preto požiadal o ruku. Dvojica má spolu syna Oscara (23) a dcéru Avu (18).

Prominentní manželia spolu prekonali stratu nenarodeného dieťatka i hercov boj s rakovinou. Tvorili jeden z najkrajších párov Hollywoodu a vždy o sebe hovorili s veľkou láskou. 

Viac o téme: Deborra-Lee FurnessHugh Jackman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu