Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny herec šokuje: Dohady, že je GAY a potom... Pretŕčal sa celkom HOLÝ!

Hugh Jackman Zobraziť galériu (10)
Hugh Jackman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Charizmatický a úspešný herec Hugh Jackman (51) je už od roku 1996 ženatý so 64-ročnou Deborrou-Lee Furness. Manželia pôsobia ako šťastný a ozaj harmonický pár. Aj napriek tomu sa však pravidelne objavujú dohady o jeho sexuálnej orientácii. Tá bola na pretrase aj v týchto dňoch. A krátko na to sa na internete objavilo video, ktoré mnohým vyrazilo dych!

Deborra-Lee Furness bola nedávno hosťom v relácii Anh´s Brush With Fame, kde bola reč aj o jej manželovi. Blondínka so smiechom reagovala aj na klebety, že jej manžel má byť homosexuál. „On je gay už toľko rokov. Aj ja som bola lesba, keď som nakrúcala film Shame. A všetci boli v šoku, keď som sa zrazu vydala,” poznamenala s pobavením herečka. V rozhovore tiež svojho muža ospevovala a rovnako tak aj ich vydarené manželstvo. 

Hugh čelí týmto špekuláciám od roku 2003, keď stvárnil austrálskeho muzikanta menom Peter Allen v muzikáli The Boy From Oz.

Opätovné špekulácie nie sú to jediné, v súvislosti s čím sa v súčasnosti meno obľúbeného herca spája. V týchto dňoch sa totiž objavila na internete vydarená reklama na značku vyrábajúcu luxusné topánky a doplnky. V hlavnej úlohe účinkuje práve Jackman, ktorý sa pred kamerou pretŕčal celkom nahý. 

Hugh Jackman
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: YouTube.co )

Hugh Jackman
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: YouTube.co )

Hugh Jackman
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: YouTube.co )

VIDEO: Vydarená reklama s Hughom Jackmanom. 

Viac o téme: Hugh Jackman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu