Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Schwarzeneggerov syn sa musel zblázniť: Preboha! To v čom vyšiel z domu?

Patrick Schwarzenegger so svojím slávnym otcom. Zobraziť galériu (16)
Patrick Schwarzenegger so svojím slávnym otcom. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Toto nemohol myslieť vážne! Arnold Schwarzenegger (72) je celý život vnímaný ako hora svalov. Vďaka svojmu drsnému imidžu a mužnosti si získal mnohé ženské srdcia. Fanúšičky mal svojho času aj jeho syn Patrick (25), ktorý má blízko k herectvu i modelingu. Je však dosť pravdepodobné, že mnohé z nich stratí. Pri pohľade na to, v čom si to sladký fešáčik naposledy namierli do spoločnosti, budú totiž určite v šoku.

Mnohé celebrity a módny svet aktuálne žije veľkou udalosťou, akou New York Fashion Week rozhodne je. Vysoká koncentrácia známych tvárí bola aj na šou Savage X Fenty, kde boli predstavené novinky z kolekcie Jar/Leto 2020. 

S tehotenským bruškom a opäť v priesvitných šatách hrdo pózovala Ashley Graham. Za svoje kilá sa nehanbí ani jej kolegyňa Iskra Lawrence. Do spoločnosti si vyšli tiež sestry Hiltonové, či Bella a Gigi Hadid. FOTO nájdete v GALÉRII>>

Samozrejme, každa z hviezd si dala na svojej vizáži a stylingu záležať. Nevedno však, na čo pri obliekaní sa myslel syn Arnolda Schwarzeneggra - Patrick. Na sebe mal totiž bizarnú ružovú kreáciu, pri pohľade na ktorú nám akosi dochádzajú slová... Ktovie, čo na tento outit hovorí samotný Terminátor!

Patrick Schwarzenegger svojím outfitom poriadne šokoval.
Zobraziť galériu (16)
Patrick Schwarzenegger svojím outfitom poriadne šokoval.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerPatrick SchwarzeneggerNew York Fashion Week
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu