Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa speváčka šokovala na módnej šou: A keď rozkročila nohy... Och!

Ashanti Zobraziť galériu (8)
Ashanti (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Nepatrí medzi hanblivky! Reč je o speváčke Ashanti (38), ktorá to už neraz potvrdila. Naposledy na módnej šou v rámci New York Fashion Week-u. Tmavováska sa na móle predviedla v pomerne nevkusnej kreácii, ktorá toho z jej tela veľa nezakrývala. Umelkyňa si chvíle vo výstrednom outfite užívala a sebavedomo pretŕčala svoje obliny.

Mnohé speváčky veľmi dobre vedia, že len spievať niekedy nestačí. Aj preto sa starajú o svoj zovňajšok, imidž a dôsledne si vyberajú kostýmy. Kreácie, ktoré sú si niektoré umelkyne na seba schopné obliecť, občas vyrážajú dych. 

Pomerne prekvapivý bol napríklad outfit speváčky Ashanti, ktorý si obliekla na svoje posledné vystúpenie. Tmavovláska vystúpila v rámci týždňa módy a na prehliadkovom móle poodhlaila svoje prsia. Oveľa viac však zaujala spodnou časťou tela. Na sebe totiž mala aj tangáče, ktoré len zázrakom zakryli jej intímne partie. 

A hoci by sa nejedna žena v takomto outfite na verejnosti cítila nesvoja, Ashanti si to celkom užívala. V určitých momentoch dokonca rozkročila nohy a niet pochýb, že viacerým prítomným vyrazila dych...

Speváčka Ashanti má sebavedomia na rozdávanie.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Ashanti má sebavedomia na rozdávanie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Prítomným na módnej šou sa naskytol aj takýto nezvyčajný pohľad.
Zobraziť galériu (8)
Prítomným na módnej šou sa naskytol aj takýto nezvyčajný pohľad.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ashanti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu