Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ranné vysielanie sa zvrhlo: Striptíz v priamom prenose a... Áno, daj mi po zadku!

Moderátorov v štúdiu prekvapili striptéri. Zobraziť galériu (4)
Moderátorov v štúdiu prekvapili striptéri. (Zdroj: ITV)

LONDÝN - V televíznom svete je úplne bežné, že stanice si vo svojich programoch promujú aj ďalšie vlastné relácie. V Dobré ráno, Británia sa ale objavil dosť netradičný odkaz na reality šou Love Island. Producenti pozvali do štúdia striptérov!

V britskej rannej relácii kompetentní najprv pustili horúce zábery zo zoznamovacej šou Love Island a potom do štúdia napochodovali traja muži v prilbách a reflexných vestách. Pred moderátormi sa začali zbavovať svojich zvrškov a snažili sa docieliť, aby sa ich televízne tváre dotýkali. 

Ranné vysielanie sa zvrhlo:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Jeden z mladíkov dokonca zo zeme zdvihol mucholapku, ktorá zostala odložená za moderátorským pultíkom po jednej z predchádzajúcich tém. „Ja ťa nechcem capkať po zadku! To o čo tu ide?” povedala Kate Garraway, ktorá sa snahe o dotyky s mladíkom dosť bránila. Nakoniec mu však po tom zadku capla...

Ranné vysielanie sa zvrhlo:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Niektorí diváci komentovali vysielanie ako sexistické a konštatovali, že ak by sa v štúdiu takto objavili tri ženy, vyvolalo by to pobúrenie. Ako ale informoval The Sun, mnohým sa to zdalo úžasne vtipné. Čo si myslíte vy? Video si môžete pozrieť TU»

Viac o téme: Kate Garraway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu