Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Exfarmárky na striptíze: Prsia von... Ehm, to sa vyzliekali ony?!

Silikónové raketky zasadli do poroty. Zobraziť galériu (6)
Silikónové raketky zasadli do poroty. (Zdroj: Instagram K.D.)

ŽILINA - Držte si klobúky, toľko silikónu hádam v Žiline ešte nebolo! Každoročné majstrovstvá sveta v mužskom striptíze sa tentokrát konali práve v tomto meste a porotu, pochopiteľne, tvorili samé ženy. Tie svojím vzhľadom zaručene zaujali. A možno ešte viac ako samotní súťažiaci.

Štyri blondínky a jedna brunetka. To je bilancia tohtoročnej poroty, ktorá rozhodovala o víťazovi majstrovstiev sveta v pánskom striptíze. Za jedným stolom sa tak stretli exfarmárky Karin Dvořáková (26), Daniela Urbanová (24) a Eva Zelníková, ktoré sa, spolu s ďalšími dvomi kamarátkami, prišli predovšetkým zabaviť. Kontroverzné hviezdičky sa však pred súťažiacimi nedali zahanbiť a vytasili outfity, z ktorých sa zakrútila hlava asi aj samotným súťažiacim.

Exfarmárky na striptíze: Prsia
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.U.)

Silikónik sem, botox tam... Ťažko povedať, či diváci vôbec sledovali priebeh svetovej súťaže, alebo len v nemom úžase civeli na odhalené vnady porotkýň. Svoju premiéru "naostro" mala aj Karin Dvořáková, ktorá tak po mnohých týždňoch mohla konečne odhodiť pooperačnú podprsenku. Vylepšený dekolt napratala len do čierneho topu, ktorý nedal mužskej predstavivosti žiadnu šancu.

'Raketky', ako svoje kolegyne familiárne nazvala, tak boli pre niektorých veľmi príjemnou dekoráciou večera.

Viac o téme: Eva ZelníkováKarin DvořákováDaniela UrbanováAndrea Neumannová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu