Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V kóme kvôli koronavírusu: Manžel známej moderátorky je v kritickom stave!

Kate Garraway Zobraziť galériu (5)
Kate Garraway (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Moderátorka britského ranného vysielania Kate Garraway prežíva toto obdobie v smútku. Patrí totiž k tým, ktorých vírus zasiahol naozaj hlboko, keďže jej manžel kvôli nemu skončil v kóme. Blondínka prezradila, ako s ním teraz komunikuje.

To, že Derek Draper – bývalý lobista, knižný autor a manžel moderátorky Kate Garraway – ochorel na koronavírus, je známe už dlhšie. Zákerná diagnóza ho položila až natoľko, že skončil v kóme a je v kritickom stave. 

V kóme kvôli koronavírusu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ITV)

Moderátorkin kolega z ranného vysielania Ben Shephard dnes ráno prezradil divákom, že Kate so svojím manželom intenzívne komunikuje. „Chcela sa s nami podeliť o informáciu, že môže s Derekom po večeroch hovoriť. Minulý týždeň sme tu tiež mali pár hostí a myslím, že veľa nemocníc toto umožňuje, ponúkajú rodinám šancu hovoriť s ich milovanými, ktorí nemôžu reagovať, pretože sú v kóme,” povedal Ben. 

Ako ďalej dodal, Kate ho informovala, že manželovi púšťa hudbu a rozpráva mu rôzne veci. Čítala mu aj správy, v ktorých mu ľudia na sociálnych sieťach vyjadrovali podporu. „Chcela, aby ste vedeli, že mu môže posúvať tie veci, ktoré mu posielate,” uviedol moderátor. 

Kate tiež všetkým odkázala, že nedokáže odpovedať na všetky správy, ale keď má čas, číta si ich a morálna podpora, ktorú od fanúšikov dostáva, jej veľmi pomáha. 

V kóme kvôli koronavírusu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter DD)

Viac o téme: KoronavírusKate Garraway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu