Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna raperka zúri kvôli plastike: Na web dala hrozivú FOTO!

Cardi B Zobraziť galériu (8)
Cardi B (Zdroj: Instagram Cardi B)

LOS ANGELES - Sľubuje, že už nikdy viac! Raperka Cardi B (26) zúri. Dôvodom sú zrušené koncertné vystúpenia, kvôli ktorým prišla o mastnú sumu peňazí. Výstredná hviezda má totiž zdravotné komplikácie spojené, podľa jej slov, s nedávnou plastickou operáciou. Aha, akú fotku ukázala fanúšikom!

Cardi B patrí k jedincom, ktorí používajú vulgarizmy takmer v každej vete. Inak to nebolo ani vo chvíli, keď sa prihovorila fanúšikom kvôli zrušeným vystúpeniam. „Neznášam to, pretože milujem peniaze. Som na nich závisla. A nechávam si zaplatiť ozaj slušnú sumu,” uviedla raperka, ktorú k odrieknutiu koncertov prinútili zdravotné komplikácie. „Zdravie je to najdôležitejšie. Tak musím urobiť to, čo musím,” dodala. 

Lekári odporúčali raperke, aby sa trošku šetrila. Len nedávno totiž podstúpila liposukciu a plastickú operáciu pŕs. Ako Cardi B prezradila, vždy keď niekam letí, opúchajú jej nohy a nafúkne sa jej brucho. Ako dôkaz zverejnila aj fotografiu, ktorá určite vyľakala mnohých jej priaznivcov. Vy ju nájdete v GALÉRII>>   

Cardi B nedávno podstúpila liposukciu a dala si spraviť silikóny. Aktuálne nechce počuť o žiadnej plastickej operácii.
Zobraziť galériu (8)
Cardi B nedávno podstúpila liposukciu a dala si spraviť silikóny. Aktuálne nechce počuť o žiadnej plastickej operácii.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Cardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu