Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americký hudobník má dôvod na radosť: Druhé dieťa na ceste!

Chance the Rapper a Kirsten Corley Zobraziť galériu (4)
Chance the Rapper a Kirsten Corley (Zdroj: SITA/AP Photo/David Banks, File)

LOS ANGELES - Americký interpret Chance the Rapper a jeho manželka Kirsten Corley čakajú druhé dieťa. Dvadsaťpäťročný rodák zo Chicaga to oznámil prostredníctvom Instagramu necelý týždeň po tom, ako sa zosobášili. Zároveň pritom prezradil, že jeho tehotná partnerka čaká dievčatko, ktoré by malo prísť na svet v septembri.

Chance the Rapper a Corley sa poznajú od detstva, no randiť spolu začali v roku 2013 a o dva roky neskôr sa im narodila dcéra Kensli. V roku 2016 sa rozišli, no v roku 2017 už boli znovu spolu a v júli 2018 sa zasnúbili. Vzali sa 9. marca v kalifornskom Newport Beach.

Chance the Rapper, celým menom Chancelor Jonathan Bennett, na hudobnej scéne debutoval mixtapeom 10 Day z roku 2012. Preslávil ho však najmä kritikmi pozitívne prijatý mixtape Acid Rap, ktorý vydal o rok neskôr. V roku 2016 uviedol na trh mixtape Coloring Book, ktorý mu vyniesol cenu Grammy za najlepší rapový album. Získal tiež zlatý gramofónik za najlepší rapový výkon vďaka skladbe No Problem a vyhlásili ho aj za najlepšieho nového interpreta.

Viac o téme: Chance the RapperKirsten Corley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu