Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cinkota 8 mesiacov po prepustení z väzenia: Opäť ho vidieť na promi akciách!

Dušan Cinkota Zobraziť galériu (7)
Dušan Cinkota (Zdroj: TV JOJ)

NITRA - Herec Dušan Cinkota (48) je späť! Od jeho prepustenia z basy ubehlo už takmer osem mesiacov a zdá sa, že Cinky sa pomaly, ale isto začleňuje naspäť do spoločnosti. Najnovšie sa ukázal na premiére filmu Čarovný park. A vyzeral naozaj spokojne.

Začleniť sa po prepustení z väzenia späť do každodenného života nie je jednoduché asi pre nikoho. Herec Dušan Cinkota v ňom kvôli problémom s drogami strávil dlhých 6 rokov. Po návrate si užíva prítomnosť nielen svojej manželky Zuzany, ale aj malého synčeka Olega, ktorý prišiel na svet na jeseň minulého roka. Cinky sa pustil do práce a v dabingovom štúdiu je už opäť ako doma.

Cinkota 8 mesiacov po
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Dabingové štúdio Daniela)

Hercových fanúšikov určite poteší, že hercov špecifický hlas sa znovu ozýva z filmového plátna. Najnovšie ho prepožičal opici v novom animovanom filme Čarovný park. A na jeho premiére sa po dlhej dobe ukázal aj samotný herec. Manželku a malého synčeka síce zatiaľ nechal doma, napriek tomu však vyzeral skutočne spokojne a pred fotografmi nešetril úsmevom.

Cinkota 8 mesiacov po
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: CinemArt SK)

Niet sa čomu čudovať. Pracovné ponuky sa hercovi hrnú a aj vďaka rodinke má po ťažkom období konečne dôvod tešiť sa zo života.

Viac o téme: Dušan Cinkota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu