Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Svetoznáma speváčka to povedala na rovinu: Som konečne pripravená, idem do toho!

Meghan Trainor Zobraziť galériu (4)
Meghan Trainor (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká speváčka Meghan Trainor sa nevie dočkať založenia rodiny s manželom Darylom Sabarom. Dvadsaťpäťročná rodáčka z Nantucketu v štáte Massachusetts je podľa svojich slov pripravená na tehotenstvo. „Ak by sme to mohli urobiť ako chceme, teraz by sme určite čakali dieťa. Chcem deti,“ vyjadrila sa pre magazín People.

Trainor a o rok starší herec sú, ako tvrdí, plní vzrušenia, keď ide o tehotenstvo. „Obaja neustále pozeráme na YouTube videá s deťmi a lekcie, ako napríklad ‘Ako sa postarať o nemluvňa’. Každý deň sa na to pripravujeme,“ prezradila.

Aj napriek tomu, že s manželom chcú obaja deti, interpretka s rodičovstvom plánuje ešte počkať do turné k jej tretej štúdiovke Treat Myself. Tú plánuje uviesť na trh tento rok. „Najprv budem mať turné k tomuto albumu, potom o tom začnem premýšľať,“ dodala.

Speváčka sa s hercom stretla v roku 2014 na večierku v Los Angeles. Randiť začali o dva roky neskôr vďaka ich spoločnej priateľke Chloë Grace Moretz. Dvojica sa zasnúbila v decembri 2017 a vlani 22. decembra sa zosobášili.

Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2009 vydala nezávislý eponymný album a o dva roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass z prvej oficiálnej štúdiovky Title, ktorá vyšla v januári 2015. Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards a v roku 2016 dostala Grammy pre nováčika roka. V máji 2016 vydala druhú štúdiovku Thank You.

Viac o téme: Meghan Trainor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu