Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávnu Češku načapali paparazzi: Pred objektívom bohyňa, v uliciach ako... Fakt je to ona?!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (8)
Pavlína Pořízková (Zdroj: SITA)

NEW YORK - ...obyčajná žena! Keď sa povie Pavlína Pořízková (53), väčšina si vybaví rodáčku z Českej republiky, ktorá je dnes známa po celom svete ako bývalá supermodelka. Na topkách vás pravidelne informuje o tom, že táto dáma ešte nepatrí do starého železa. Jej najnovšie fotky vás však presvedčia, že aj modelingové bohyne sú len ženy z mäsa a kostí a nie vždy majú svoj deň.

Pavlína Pořízková otvorene priznáva, že ju starnutie vôbec nebaví. „Nie je to nič pre slabšie povahy. Celý život musíte vyzerať dobre a očakávajú to od vás aj po rokoch. Údržba je dosť potrebná,”  poznamenala nedávno v rozhovore pre New Beauty magazín slávna modelka. 

Známa kráska pravidelne cvičí a stráźi si líniu. Jedine vďaka tomu je v bikinách stále rovnako štíhla ako kedysi. Čo sa týka pleti a tváre, rodáčka z Českej republiky sa netají tým, že si pomáha neinvazívnymi zákrokmi.

Pribúdajúce roky sú však na jej tvári jemne badateľné. Dokazujú to aktuálne paparazzi zábery. Bulvárnym fotografom sa Pořízkovú podarilo zvečniť v newyorkských uliciach počas všedného dňa. S nenalíčenou a unavenou tvárou, zahalená od hlavy až po päty vyzerala Pavlína ako kopec iných obyčajných žien, ktoré sa v ten deň prešli po tom istom chodníku.  

Pavlína Pořízková pripomína na paparazzi záberoch skôr šedú myšku, než neprehliadnuteľnú hviezdu.
Zobraziť galériu (8)
Pavlína Pořízková pripomína na paparazzi záberoch skôr šedú myšku, než neprehliadnuteľnú hviezdu.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu