Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávnu modelku odmietli, lebo je stará: Bojuje holými FOTKAMI!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nepatrí do starého železa! Sociálne siete v týchto ťažkých časoch zaplavili fotky s ochrannými rúškami, či rôzne zábery z karantény. Modelka Pavlína Pořízková (54) zverejnila príspevky z úplne iného súdka. Pozrite!

Pavlína Pořízková patrila svojho času medzi úspešné top modelky. Ani s pribúdajúcimi rokmi však nestráca nič zo svojho šarmu. Rodáčka z Prostějova však odmieta botox, skrášľajúce procedúry a grafické úpravy fotiek.

Galéria: Pavlína Pořízková sa za svoje telo a vrásky nehanbí
Zároveň nemá problém ukázať sa svetu nenalíčená a na svoje vrásky je pyšná. Ako sme vás nedávno informovali, kvôli tomu jej zrušili niektoré pracovné aktivity. Viac TU! 

A hoci Pavlíninu tvár zdobia vrásky, rozhodne nepatrí do starého železa. Dokázala to aj v uplynulých dňoch, keď na instagrame zverejnila zábery, na ktorých pózuje takmer nahá. Fotky vznikli počas nedávnej dovolenky. Modelka si nimi spríjemňuje chvíle v karanténe a zároveň chce svojich fanúšikov priviesť na iné myšlienky. 

„Hore bez sú moje obľúbené bikiny,” okomentovala jednu z fotiek Pavlína, ktorá sa udržiava v skvelej kondícii. Čo poviete?

Pavlína Pořízková nepatrí do starého železa.
Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková nepatrí do starého železa.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu