Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehuľka vyšla na mólo a ľudia onemeli: Veď ona je takmer nahá!

Slick Woods Zobraziť galériu (9)
Slick Woods (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Opäť v centre pozornosti! Na topkách sme vás nedávno zoznámili s modelkou Slick Woods (22), ktorá zavítala do spoločnosti s obnaženými prsiami a tehotenským bruškom. Pri pohľade na ňu muselo byť každému jasné, že nepatrí medzi hanblivky. Výstredná tehuľka v týchto dňoch znovu vyvolala rozruch. A to na módnej šou, kde sa pretŕčala v úspornej spodnej bielizni.

V rámci newyorkského Fasion Weeku predviedla svoju kolekciu aj hviezdna speváčka Rihanna. Tá sa najnovšie venuje aj navrhovaniu spodnej bielizne. Tmavovláska v rozhovoroch viackrát zdôraznila, že chce priniesť na trh sexi kúsky, v ktorých sa ženy budú zároveň cítiť pohodlne a sebaisto. A že sú jej kúsky určené ženám rôznych hmotnostných katégorií dokázala na spomínanej fashion šou. 

Na móle sa totiž predviedli aj modelky kyprých tvarov, či dve tehuľky. Jednou z nich bola Rihannina múza - Slick Woods, ktorá sa nedávno ukázala v spoločnosti v dosť odvážnom outfite. To však nebolo nič v porovnaní s tým, ako sa budúca mamička predviedla na móle. 

Slick Woods pôsobila dojmom, akoby bolo jej nahé telo omotané len šnúrkami. Intímne partie jej krylo pár centimetrov látky. Niet pochýb, že keď sa objavila na móle, tak niektorých jedincov šokovala. FOTO obnaženej tehuľky nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Slick Woods
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu