Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nahá tehuľka z móla opäť šokuje: Čože? To snáď nie!

Slick Woods Zobraziť galériu (6)
Slick Woods (Zdroj: SITA)

2NEW YORK - Namiesto pôrodnice prehliadkove mólo! Už sme vás na topkách informovali, že tehotná modelka Slick Woods (22) sa postarala o poriadny rozruch, keď sa v rámci týždňa módy predviedla takmer nahá. Veľmi dobrá kamarátka speváčky Rihanny (30) je dnes už mamićkou a najnovším odhalením tiež dosť prekvapuje. Aha!

Väčšina tehotných žien pristupuje k pôrodu s rešpektom a obavami, aby všetko dobre dopadlo. V čase, kedy by sa už bábätko mohlo vypýtať na svet, preto preferujú skôr domáce prostredie. Výstredná modelka Slick Woods je však celkom iný prípad. 

Slick Woods si totiž počas uplynulého týždňa odbehla na newyorkský fashion week. Na móle predvádzala úspornú spodnú bieliezeň z dielne svojej kamarátky Rihanny. Ako momentálne prezradila, v tom čase už cítila prvé kontrakcie. 

„14 hodinový pôrod a kráľ sa narodil. Toto je tvár ženy, ktorá rodí. Väčšina z nás ani nevie, kto si čím prechádza. Som tu, aby som vám povedala, že si môžem robiť, čo chcem, kde chcem a rovnako tak aj vy,” vyjadrila sa prostredníctvom instagramu modelka, ktorá pridala aj momentky zo spomínanej fashion šou. Slick Woods priviedla na svet synčeka, ktorému spolu s partnerom dali meno Saphir.    

Slick Woods sa pretŕčala na predvádzacom móle takmer nahá. Ako vyšlo najavo, v tom čase už mala kontrakcie.
Zobraziť galériu (6)
Slick Woods sa pretŕčala na predvádzacom móle takmer nahá. Ako vyšlo najavo, v tom čase už mala kontrakcie.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Slick Woods
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu