Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zákulisie Let's Dance: Báthoryčka Mamba, topmodelka ako SALÓNKA a... markizák s DVOMI ženami!

Zákulisie Let's Dance Zobraziť galériu (4)
Zákulisie Let's Dance (Zdroj: TV Markíza/Pixabay.com)

BRATISLAVA - Už v poradí tretia marcová nedeľa patrila tanečnej šou Let’s Dance. Včerajšie kolo bolo venované filmom, a tak tanečníci nahodili masky a stvárňovali známe filmové postavy i scénky. Incheba bola tak ako vždy plná známych osobností, ktoré prišli podporiť svojich favoritov. Nechýbala ani speváčka Mamba Dasha, ktorá dodržala aj filmový dresscode a prišla ako Báthoryčka. Slovenská topmodelka vyzerala ako salónka a medzi hosťami sa nachádzal aj markizácky herec v spoločnosti až dvoch žien.

Nedeľný večer patril tanečnej šou Let’s Dance. Známe tváre zo sveta šoubiznisu si nedali od tanca pauzu ani tentokrát a prišli podporiť svojich favoritov. Ich výkony boli opäť ohromujúce a doslova vyrážali dych. Ale žiaľ, aj v tomto kole musel vypadnúť jeden tanečný pár. Najmenej diváckych hlasov dostali Milan Junior Zimnýkoval a Radka Britaňáková, ktorí museli súťaž opustiť. 

Galéria: Zákulisie 3. kola Let’s Dance

Minulý týždeň opustil súťaž markizácky herec Victor Ibara, ktorý tentokrát tanečnú atmosféru nasával z hľadiska. Nebol však sám! Do spoločnosti zobral rovno dve dámy. Ale s kým to zavítal na červený koberec? Sympaťák prišiel po boku svojej priateľky Kristíny aj svojej sestry. Trojici to spolu nesmierne pristalo a dá sa povedať, že hviezda Druhej šance má vo svojom živote naozaj krásne ženy!

Victor Ibara s priateľkou a sestrou
Zobraziť galériu (4)
Victor Ibara s priateľkou a sestrou  (Zdroj: TV Markíza)

Filmové kolo nevynechala ani topmodelka Saša Gachulincová, ktorá prišla v spoločnosti svojej kamarátky. Keď vošla do miestnosti, ostali doslova všetky oči na nej. Postarali sa o to jej šaty výrazného strihu a v krikľavej ružovej farbe. Tak trochu pripomínala salónku. Čo poviete, bola by z blondínky pekná ozdoba na stromček?

Saša Gachulincová s kamarátkou
Zobraziť galériu (4)
Saša Gachulincová s kamarátkou  (Zdroj: TV Markíza)

V zákulisí nechýbala ani Mamba Dasha, ktorá má tohtoročnú ôsmu sériu pod palcom ako jedna z influenceriek. Tí mali za úlohu dodržať aj dresscode filmového kola. Ich šaty mali stvárňovať nejakú z filmových postáv. Celkový speváčkin look pôsobil ako z filmu o Alžbete Báthoryovej, a tak sa teda sama nakoniec prirovnala ku krvavej grófke. Viac fotiek z príchodov si môžete pozrieť vyššie v galérii.

Tony Porucha a Mamba Dasha
Zobraziť galériu (4)
Tony Porucha a Mamba Dasha  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's DanceMamba DashaSaša GachulincováVictor Ibara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu