Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

3. kolo Let’s Dance: Náhla ZMENA v porote, šou namočená do PODVODU a potom... Vinczeho BRBT!

3. kolo Let's Dance plné prekvapení Zobraziť galériu (27)
3. kolo Let's Dance plné prekvapení (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V nedeľu večer tanečný parket markizáckej šou Let's Dance patril kultovým filmom a v 3. súťažnom kole sa súťažiaci premenili na rôzne známe postavy. No okrem toho došlo aj k slušnému brbtu z úst moderátora Viktora Vinczeho (32) a... Celé je to vraj podvod?

3. kolo Let's Dance patrilo filmom, a tak účinkujúci prebrali na seba podobu najrôznejších filmových postáv. 

Hneď na úvod sa predstavil úplný nováčik Vratko Sirági ako striptér z trháku Magic Mike. A svojím výkonom spolu s tanečnou partnerkou Annou Riebauerovou všetkých odrovnal. 

Vratko Sirági a Anna Riebauerová
Zobraziť galériu (27)
Vratko Sirági a Anna Riebauerová  (Zdroj: TV Markíza)

Herečka Jana Kovalčíková sa premenila na pirátku z Karibiku, Gáboríkovci predviedli dramatické tango na motívy seriálu Hra o tróny. Poriadne to rozpálila aj Helena Krajčiová s talianskym Kabaretom.

Presným opakom bol romantický príbeh Krásky a zvieraťa v podaní Henriety Farkašovej a ako taká neriadená strela v zelenej maske po parkete doslova lietal herec Richard Autner.

Richard Autner a Dominika Rošková
Zobraziť galériu (27)
Richard Autner a Dominika Rošková  (Zdroj: TV Markíza)

Nie úplne 100-percentný tanečný výkon podal hokejista Boris Valábik na kultovú klasiku Vrchní prchni. Porotcovia si pri hodnotení jeho zrazu vymenili porotcovské miesta a akoby sa pri posudzovaní jeho výkonu vytvorili dva tábory: dobrí a zlí.

Náhla zmena v porote prebehla tak, že moderátorka Adela Vinczeová sa pridružila k hercovi Jankovi Koleníkovi a profesionálna tanečnica Tatiana Drexler držala stranu s choreografom Jánom Ďurovčíkom. Takto tiež ukázali čosi zo svojho hereckého umenia a vytvorili počas priameho prenosu takú menšiu drámu.

V 3. kole Let's Dance sa udiala náhla zmena v porote
Zobraziť galériu (27)
V 3. kole Let's Dance sa udiala náhla zmena v porote  (Zdroj: TV Markíza)

Následne Mário Cimarro ako Desperado stvárnil osamelého muzikanta s novou tanečnicou Vanesou Indrovou. Milan Zimnýkoval ako Avatar svojím príbehom všetkých divákov preniesol do sveta fantázie. Záver patril kultovej romantike z Hriešneho tanca od herečky Gabriely Marcinkovej a jej tanečného partnera Matyáša Adamca. Hoci im povestná zdvíhačka nevyšla podľa predstáv, aj tak celá Incheba stála na nohách.

Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková
Zobraziť galériu (27)
Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková  (Zdroj: TV Markíza)

Avšak neboli v daný večer jediní, čo sa postarali o rozruch. Moderátor totiž upozornil na podvod, do ktorého je nevedomky namočená šou Let's Dance. Na internete sa totiž začali predávať lístky na prenos. Tie však nie sú pravé. Vincze zdôraznil, že hostia môžu prísť na natáčanie len na základe pozvania od Markízy. 

Tretie kolo však okorenil aj brbtom, keď zahlásil, že práve takto boli pozvaní aj prítomní hostia, ktorí: „prišli POTVORIŤ,“ a v momente sa ViktoR zháčil. Uvedomil si, akú hlúposť zahlásil a nechtiac pretvoril slovo "podporiť". No celé to otočil na srandu a sám na sebe sa zasmial. 

Viktor Vincze bodoval a podaril sa mu slušný brept
Zobraziť galériu (27)
Viktor Vincze bodoval a podaril sa mu slušný brept  (Zdroj: TV Markíza)

Filmové kolo rozhodne vyčarilo úsmev na tvárí všetkým zúčastneným, avšak predsa len jeden z párov bol na záver smutný, keďže v diváckom hlasovaní dostal najmenej hlasov a musel vypadnúť. Tentokrát sa do ďalšieho kola neprebojovali Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková. 

Viac o téme: Viktor VinczeLet's Dance 8
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu