Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácky fešák dostal ponuku na SEX: Zverejnil správu... PREBOHA, ženy, to čoho ste schopné?

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram H.S.)

BRATISLAVA - Henrik Szabo je verejnosti známy vďaka Farme 12, kde si kvôli svojmu vzhľadu vyslúžil prezývku Aquaman. Nie je žiadnym tajomstvom, že markizácky fešák sa venuje profesionálnemu striptízu, no a tak je zrejmé, že o záujem žien nemá žiadnu núdzu. Lenže niektoré... Fúha, baby, toto naozaj?

Henrik rozhodne vie, ako na dámy zapôsobiť. A nie, že by sa veľmi musel snažiť. Čo príspevok na Instagrame, to sa nad ním rozplývajú. A niektoré sú schopné zájsť ešte ďalej. O tom svedčí aj to, čo aktuálne zverejnil na svojom profile. Markizácky Aquaman svojim sledovateľom ukázal, čo mu počas noci "pristálo" medzi správami na Instagrame. 

Vymakanému fešákovi napísala neznáma, ktorá bola pod parou, a tak mala rovno odvahu požiadať ho o to, aby si s ňou išiel "vrznúť". A to úplne bez hanby a na rovinu „Prosím ťa... Poď ma vy**kať. Som to nemala ani nepamätám. A ešte takého chlapa, ako si ty. Aaaah,” napísala mu a pridala uslintaných smajlíkov. 

Markizácky fešák dostal ponuku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram H.S.)

A potom sa ozvala opäť. „Robím si p**u. Som opitá. Idem spať... Chcela by som to. Ale ty máš iné,” dala mu vedieť v ďalšej správe, ktorá už viac zúfalo asi ani vyznieť nemohla. Ktovie, v ktorom vesmíre ju napadlo, že takýmito správami na Heňa nejako zapôsobí. No keďže je to chlap ako hora, podobne naladené odkazy od roztúžených žien si už zrejme zopárkrát prečítal a na takéto reakcie je zvyknutý.

Nuž len, ktovie, či dievčatá potom nemajú chuť chodiť po kanáloch. Dámy, nechcelo by to trošku úrovne?

Markizácky fešák dostal ponuku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram H.S.)

Viac o téme: FarmaHenrik Szabo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu