Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

LUKRATÍVNY džob markizáckej exfarmárky je už MINULOSŤOU: S moderovaním skončila… Čo sa vlastne stalo?!

Lucia Almaksus Gachulincová Zobraziť galériu (8)
Lucia Almaksus Gachulincová (Zdroj: Instagram L.A.)

BRATISLAVA - Bývalá markizácka farmárka Lucia Almaksus Gachulincová sa koncom minulého roka stala posilou istého rádia. No na rozhlasových vlnách si ju už nenaladíte. Ako rýchlo prišla, tak aj odišla. Moderovaniu už stihla dať zbohom.

Koncom minulého roka sme vás informovali, že účastníčka 8. série markizáckej šou Farma získala prácu snov v jednom zo slovenských rádií. No dlho sa tam veru Lucia Almaksus Gachulincová neohriala.

LUKRATÍVNY džob markizáckej exfarmárky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram )

Včera totiž na sociálnej sieti zverejnila príspevok o tom, že končí. „Môj posledný deň tu. Ďakujem za výbornú skúsenosť, kopec zábavy, veľa som sa naučila,“ napísala dnes už bývalá moderátorka a dodala, že je čas sa pohnúť sa niekam inam.

Aj keď pozíciu pred mikrofónom vnímala ako životnú školu a veľký prínos, uvedomila si, že zjavne to pre ňu nie je to pravé orechové, o čom svedčia aj jej ďalšie slová. „Asi nechávam tú najlepšiu robotu na svete, ale keby som tu ostala, nechala by som v úzadí sama seba. Bude mi to tu chýbať,“ dodala exfarmárka Lucia, ktorej lukratívny džob sa tak pomerne rýchlo stal minulosťou. No čo by iní za takúto príležitosť dali...

Lucia Almaksus Gachulincová dala zbohom moderovaniu
Zobraziť galériu (8)
Lucia Almaksus Gachulincová dala zbohom moderovaniu  (Zdroj: Instagram L.G.)

S Luciou sme sa pokúšali skontaktovať, aby nám k danej veci povedala viac, no zatiaľ sme od nej vyjadrenie nezískali. Každopádne jej prajeme, nech sa jej darí a aby našla takú prácu, ktorá ju bude napĺňať a robiť jej radosť.

Viac o téme: Lucia Almaksus Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu