Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa Slovenka sa pustila do Valla: Horská dráha pred bytovkami... Je TOTO normálne?!

Exfarmárka sa pustila do primátora Zobraziť galériu (3)
Exfarmárka sa pustila do primátora (Zdroj: Topky.sk/Instagram L.A.)

BRATISLAVA - Slávne cyklopruhy na Vajanského nábreží pozná každý Bratislavčan. Mnoho z nich toto Vallovo rozhodnutie odsúdilo a medzi ne patrí aj bývalá farmárka Lucia Almaksus. Tá má však pána primátora v zuboch aj pre niečo iné. Pred bytovkou má totiž akvapark s horskou dráhou! Je to normálne?

Lucia Almaksus (predtým Gachulincová) je známa tým, že si servítku pred ústa nedáva - to, čo má na srdci, má aj na jazyku. Inak to nebolo ani tentokrát, keď sa na Instagrame rozohnila kvôli tomu, čo má pred bytovkou. Pustila sa za to do bratislavského primátora, pretože je z celej situácie nesmierne na nervy.

„Keby ste sa ešte pýtali, prečo nadávam na pána primátora, tak možno preto, že máme takýto akvapark zadarmo s takou malou horskou dráhou,“ vyjadrila sa a narážala na to, že majú pred bytovkou obrovské kaluže, ktoré obyvateľom Vajnorskej ulice strpčujú život vyše dva a pol roka. Je dokonca nemožné mláku nejako obísť, a tak sa ňou musia doslova prebrodiť, čo vôbec nie je jednoduché. „Kočiar je samozrejme namočený do polky vo vode, moje topánky tiež,“ dodala vytočená do vývrtky.

Známa Slovenka sa pustila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.A.)

Prístupovú cestu chcel developer už dávno opraviť, stojí to však na magistráte. „Inflácia nám za 2,5 roka spôsobila to, že namiesto celej revitalizácie dvoru nám ostáva už len na revitalizáciu cesty, keďže ceny za stavebné materiály sa zvyšovali a vďaka vašej nečinnosti nebude o chvíľu ani na tú cestu,“ odkázala Matúšovi Vallovi, pretože kvôli tomu, že sa to nijako na úrade nehýbe, majú ruky zviazané aj obyvatelia bytovky.

Známa Slovenka sa pustila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.A.)

Ako neskôr Lula informovala, vďaka jej príbehom, ktoré zverejnila na Instagrame, tento problém konečne zaregistroval aj Vallo. „Konečne áno! Píšem konečne, lebo to nebolo prvýkrát, tak pevne verím, že keď už o tom vie, tak sa nám to naozaj pohne. Aj keď nerozumiem ako je možné, že by o tom nebol informovaný, keďže sme to skúšali nielen my, ale aj iní obyvatelia týchto bytoviek rôznymi spôsobmi. Uvidíme, budem vás informovať,“ dodala na záver. To, v akom stave je to pred bytovkami, si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Známa Slovenka sa pustila do Valla: Horská dráha pred bytovkami... Je TOTO normálne?! (Zdroj: Instagram L.A.)

Viac o téme: Matúš ValloLucia Almaksus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu