Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizácka kráska ukázala telo po pôrode: FOTO Takáto je REALITA!

Lucia Almaksus Zobraziť galériu (3)
Lucia Almaksus (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V októbri sa stala mamou a netají sa tým, že jej popôrodná váha nejde tak rýchlo dole, ako si predstavovala. Reč je o markizáckej kráske Lucii Almaksus, ktorá aktuálne ukázala svoje telo po pôrode. Neskutočné, čo žena dokáže!

Lucia Almaksus priviedla v októbri minulého roka na svet svoju dcérku Aminu. Počas tehotenstva pribrala 20 kíl a stretla sa s "bodyshamingom". Keď bola v 9. mesiaci, ľudia jej písali, že je tučné prasa. Tieto slová naozaj zabolia.

Galéria: Lucia Almaksus

„Vedela som, že nie som tučná, ale tehotná, ale stále vo mne komentáre iných rezonovali, nebola som na to zvyknutá. Dostávala som takéto komentáre od žien, ktoré ani zďaleka nevyzerali tak dobre ako ja pred tehotenstvom. Útočili tam, kde vedeli, že s tým nemôžem nič urobiť, proste som tehotná a oni si to užívali,“ napísala na sociálnu sieť Instagram.

Najnovšie zverejnila aj fotky po pôrode, a teda poukázala na to, že aktuálnu postavu nedosiahla genetikou, ale tvrdou drinou, s ktorou začala po šestonedelí. Ženské telo je naozaj zázračné. Dokáže vytvoriť nový život, a to, že žena priberie, na tom nie je nič zlé. A preto sú komentáre takého typu, aké dostávala Lula, nevhodné. Záber jej premeny nájdete v galérii nižšie.

Lucia Almaksus
Zobraziť galériu (3)
Lucia Almaksus  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Lucia Almaksus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu