Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Intímne PRIZNANIE markizáckej farmárky: Celé 2 mesiace v šou NEMALA menštruáciu... Stres a panika!

Giuliana Santi Zobraziť galériu (2)
Giuliana Santi (Zdroj: Televízia Markíza)

BRATISLAVA – Iba koncom minulého roka sa skončila 14. séria najznámejšej drsnej reality šou Farma. Medzi kontroverzných súťažiacich posledného ročníka patrila s istotou aj najmladšia súťažiaca Guliana Santi (18). Tá okolo seba vyvolala v jeden moment poriadny rozruch!

Guliana Santi sa prihlásila do reality šou čerstvo po svojich 18. narodeninách, a tak sa stala najmladšou účastníčkou Farmy 14. Na začiatku bolo pre ňu typickým jej drzé správanie a ničnerobenie. Postupom času sa však pred televíznymi obrazovkami začala meniť a po rôznych trestoch, ktoré dostala za porušovanie pravidiel, sa z nej stalo doslova „skrotené“ žieňa.

Postupne však od ukončenia Farmy začínajú na povrch vychádzať nové skutočnosti ohľadom toho, ako to na statku naozaj vyzeralo. Tentoraz práve Guliana šokovala nečakaným a intímnym priznaním. Najnovšie informácie priamo od spomínanej súťažiacej poodhalili zákulisné pikošky. Mnohé zábery, ktoré boli síce natočené, keďže kamery na statku fungovali 24 hodín a 7 dní v týždni, sa nikdy nezverejnili. 

Intímne PRIZNANIE markizáckej farmárky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Giuliana strávila na Farme viac ako dva mesiace a priznala, že za celý čas nemala menštruáciu.  „Ja by som vám priala, aby ste videli, čo všetko oni nedali do telky, čo sa tam mega zaujímavé stalo. A napríklad to bol taký náš inside joke, lebo ja som nemala krámy ani raz, čo som bola na Farme, za dva a pol mesiaca, čo sme tam boli,“ prezradila Giuliana. Samozrejme, nesmierne ju to vyviedlo z miery! 

Aj napriek tomu, že sa niečo podobné stalo aj jej kolegyniam, bála sa, že je tehotná. Z toľkej paniky poprosila v spovednici o tehotenský test. „Ja som bola taká vyschízovaná, že som si raz išla vypýtať do spovednice tehotenský test, ale nedoniesli mi ho a ani to nedali do televízie. Chápem, prečo, lebo je to blbosť, ale fakt som sa bála vtedy,“ dodala teraz už s úsmevom.

Viac o téme: Giuliana Santi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu