Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

HANBA na 100 rokov! Farmárka ožratá NA ŠROT: Ľahla si ku kolegovi… V spánku ho OČÚRALA!

Giuliana si na Farme vyrobila hanbu na 100 rokov. Zobraziť galériu (6)
Giuliana si na Farme vyrobila hanbu na 100 rokov. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Farma je nielen o tvrdej manuálnej práci, ale aj o medziľudských vzťahoch a zábave. K tej súťažiacim často dopomáha alkohol. No niektorí ho zvládajú lepšie, iní horšie. Práve 18-ročná Giulia Santi viackrát dokázala, že ešte nevie úplne odhadnúť hranicu, kedy s pitím prestať. No najnovšie si práve kvôli metle ľudstva vyrobila hanbu na 100 rokov. V spánku totiž očúrala kolegu Šimona Koleňa (21)!

Uff, Giulia svoju účasť v markizáckej Farme bude zrejme ešte ľutovať! Mladá, len 18-ročná tmavovláska už viackrát dokázala, že rada pozerá na dno pohárika. A inak to nebolo ani tentokrát. Po tom, čo na statok dorazili pomocníci, zorganizovala sa "párty" na privítanie. Nechýbalo chutné jedlo, hudba a v neposlednom rade alkohol. 

A práve najmladšia účastníčka patrila k tým, ktorí si počas večera nalievali najviac. „Problém s artikuláciou, problém s chôdzou, s udržaním hladkého svalstva,“ zhodnotila na adresu Giuliany umelá inteligencia Alica. Ožratá na šrot si potom farmárka zaumienila, že si pôjde ľahnúť do sluhovne. Jej kroky mierili priamo k Šimonovi, na ktorého si ľahla. 

Šimon sa zobudil na to, že je celý mokrý.
Zobraziť galériu (6)
Šimon sa zobudil na to, že je celý mokrý.  (Zdroj: Tv Markíza)

No netrvalo dlho a vyrobila si hanbu ako svet. 21-ročný stolár zo sluhovne vybehol aj s mokrými trenkami - opitá Giuliana ho totiž v spánku očúrala! „Giuliana sa predtým pýtala, či môže ísť k nám spať, ja som jej povedal nie. Uprostred noci tam vtrhla, zaspala na mne a vtedy som zistil, že som celý mokrý. Pošťala sa na mňa, celý matrac mokrý,“ opísal Šimon.

Šimon musel zo sluhovne vynášať očúraný matrac.
Zobraziť galériu (6)
Šimon musel zo sluhovne vynášať očúraný matrac.  (Zdroj: Tv Markíza)

Ten musel po incidente spať na jednom matraci s Alex, ktorá spolu s ním sluhovala. Nemal totiž na čom spať. „Som zvedavý, čo mi doma povedia, že Giuliana ma obšťala,“ poznamenal Šimon. Tmavovláska sa o svojom vyčíňaní dozvedela až na druhý deň. Sama si na nič nepamätala. A prišlo tvrdé vytriezvenie.

Pred kamerami sa rozplakala. „Nechcem, aby sa takéto veci v televízii zverejňovali. Je to reality šou, ale však haló. Nemám už náladu tu byť, keď takého...“ zahlásila Giuliana. Zabudla však, že kamery ich snímajú 24 hodín denne, 7 dní v týždni a vedela, že sa hlási práve do takejto reality šou. Navyše, každý si je strojcom vlastného šťastia. Nič takéto sa zverejňovať nemuselo - stačilo si ustrážiť hladinu alkoholu. 

Giuliana si na Farme vyrobila hanbu na 100 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Giuliana si na Farme vyrobila hanbu na 100 rokov.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: FarmaGiuliana SantiŠimon Koleň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu