Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvé Vianoce VDOVCA po Zagorovej (†75): Takáto je jeho TERAPIA na smútok!

Hana Zagorová a Štefan Margita Zobraziť galériu (8)
Hana Zagorová a Štefan Margita (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Koncom augusta, presnejšie 26. 8., navždy tento svet opustila uznávaná česká spevácka diva Hana Zagorová (†75). Po smrti svojej manželky sa operný spevák Štefan Margita (66) s jej odchodom vyrovnáva po svojom a nie je deň, kedy by na ňu nemyslel. Toto budú prvé Vianoce bez nej.

Vdovec Štefan Margita sa zavalil prácou a po koncerte, ktorý mal v New Yorku, ho čakajú ďalšie a dokonca aj počas vianočných sviatkov. Ako však aj sám prezradil, spev je pre neho akousi terapiou. „Smútok zaháňam prácou,“ povedal spevák.

Štefan Margita a Hana Zagorová
Zobraziť galériu (8)
Štefan Margita a Hana Zagorová  (Zdroj: ČT)

Zdá sa, že mu práve pracovné nasadenie pomáha, aby to všetko zvládol, no skutočne má na mále, aby sa na koncertoch nerozplakal pred tisíckami divákov. „Nesmiem sa dojímať. Nemohol by som spievať. Je to veľmi ťažké, ale snažím sa to zvládnuť. Hlavne, keď vidím, ako ľudia v hľadisku plačú, ako ju mali radi a ako mi dávajú najavo súcit, hrnú sa mi slzy do očí,“ priznal Margita.

Nuž, tento rok to budú pre neho aj prvé Vianoce bez milovanej ženy. Strávi ich so svojou neterou a najbližšími. „Na Štedrý deň príde neter a uvarí mi,“ zmienil sa Margita, ako informoval Blesk.cz.

No už teraz mu podľa jeho slov chýba vôňa vychýrených Hankiných vanilkových rožkov, ktoré vždy o takomto čase zvykla piecť.

Prvé Vianoce Štefana Margitu bez Hany Zagorovej
Zobraziť galériu (8)
Prvé Vianoce Štefana Margitu bez Hany Zagorovej  (Zdroj: Instagram Š.M.)

Viac o téme: Hana ZagorováŠtefan Margita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu