Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Štefan Margita (66) na koncerte pre Zagorovú: HROZIVÝ PÁD z pódia!

Štefan Margita Zobraziť galériu (3)
Štefan Margita (Zdroj: Instagram ŠM)

PRAHA - Operný spevák Štefan Margita si prichystal spomienkový koncert pre svoju nebohú manželku Hanu Zagorovú. Počas jednej z mnohých dojemných chvíľ však na okamih vystrašil prítomných divákov. Hrozivo zletel z pódia!

Operný spevák, rodák z Košíc, Štefan Margita koncom augusta minulého roka prišiel o svoju polovičku, známu českú speváčku Hanu Zagorovú. Jej nečakaná smrť ho veľmi zasiahla. Teraz však robí všetko pre to, aby sa na legendu, akou bola, nezabudlo. Aj keď je posledné obdobie pre neho veľmi ťažké, na jej počesť prichystal v pražskej aréne spomienkový koncert.

Tento týždeň v utorok po veľkolepých prípravách nastal deň D. Margita privítal v aréne nespočetné množstvo ľudí, ktorí si prišli zaspomínať na ich milovanú Haničku. Na pódium prijali pozvanie aj známe mená z českého šoubiznisu, a to spevácka diva Lucie Bílá či spevák Vojta Dyk. Spolu si tak všetci uctili pamiatku českej legendy. 

Avšak počas vystúpenia samotného vdovca prišiel nečakaný moment, pri ktorom všetci stuhli od hrôzy. Pri piesni Jaká to nádhera chcel prísť bližšie k divákom, ale nevšimol si posledný schod a z pódia spadol priamo k nohám českej moderátorky Lucie Borhyovej. Jeho pád vyzeral priam desivo!

Štefan Margita (66) na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook ŠM)

Vydesení fanúšikovia v tom okamihu ani nedýchali. „Dáme to od začiatku. Bože, ja spadnem vo svojich 66-tich rokoch zo schodov. Je ich šesť, ale ja som videl v tom osvetlení iba päť,” vyhlásil spevák a rýchlo sa oprášil. Vo vystúpení ďalej pokračoval, akoby sa nič nestalo, aj keď ho bolela noha. Veľkolepý koncert aj napriek pádu dospieval s gráciou.

Na druhý deň ho kontaktoval český portál Blesk.cz pre upresnenie jeho momentálneho zdravotného stavu. „Nič ma nebolí a nemám ani žiadnu modrinu - a že to mohlo dopadnúť horšie. Hanka nado mnou ale tam hore dávala pozor,” vyjadril sa. Časť jeho vystúpenia si môžete pozrieť nižšie.

 

Viac o téme: Hana ZagorováŠtefan Margita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu