Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TEHOTNÁ Hanychová takto RISKUJE so zdravím: Fanúšikovia sa BÚRIA!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Kontroverzná Agáta Hanychová (37) vydesila svojich fanúšikov. A niektorí z nich jej to dali aj poriadne pocítiť hneď, ako ju videli, že sa postavila na snowboard, a tak ohrozila svojho budúceho potomka. Po tom, čo mala problémy s tehotenstvom a hrozilo, že o dieťa príde, podľa fanúšikov nezmyselne hazarduje s jeho životom. No ona má na to iný názor.

Tehotná Agáta Hanychová na zjazdovke (Zdroj: Instagram A.H.)

Tehotná Agáta Hanychová sa ani v piatom mesiaci nijako neobmedzuje a miestami sa dokonca až vystavuje možnému riziku. Pritom len nedávno ležala v nemocnici pre komplikácie počas tehotenstva a takto sa zahráva nielen so svojím zdravím.

Na svojom instagramovom profile zverejnila príspevok, ako si užíva zasnežené kopce spolu so svojím jedenásťročným synom Kryšpínom. Dokonca sa postavila na snowboard a jazdila jedna radosť. „Prvý snowboard s Kryšpom na kopčeku, ktorý neviem, či sa dá svahom nazvať,“ napísala Agáta.

Tehotná Agáta Hanychová na snowboarde
Zobraziť galériu (7)
Tehotná Agáta Hanychová na snowboarde  (Zdroj: Instagram A.H.)

Jej fotka a video zo zjazdovky okamžite vyvolali rozruch u jej fanúšikov a spustila tak na seba lavínu kritiky. Viacerí sa domnievajú, že hoci tehotenstvo nie je choroba, mala by si v takomto štádiu dávať na seba pozor a byť zodpovednejšia.

„Tehotenstvo nie je choroba, o tom žiadna debata, ale tieto športy v dnešnej dobe, kedy si okoloidúci myslia, že sú majstri sveta... Je to prúser.  A po tých komplikáciách na začiatku by som teda tomu prúseru nešla naproti,“ podotkla jedna z jej sledovateliek a v podobnom duchu boli aj ďalšie príspevky.

No snáď Agáta vie, čo robí. Každopádne, podobných negatívnych komentárov a výstrah má viac než dosť. „A hejty si nechajte,“ odpovedala na ne modelka a moderátorka. Pevne veríme, že si je vedomá všetkých rizík a napriek všetkému si dáva na seba pozor. 

Ružové konfety odhalili, že Agáta Hanychová čaká dievčatko.
Zobraziť galériu (7)
Ružové konfety odhalili, že Agáta Hanychová čaká dievčatko.  (Zdroj: Instagram AH)

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu