Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mária Čírová PRED a PO: Wau, veď ona je kočka aj BEZ MEJKAPU!

Mária Kachútová Čírová Zobraziť galériu (3)
Mária Kachútová Čírová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Speváčka Mária Čírová (34) zakaždým vyráža dych svojou dokonalou vizážou. Na koncerty volí často princeznovský look. Ani tentokrát svojej povesti neostala nič dlžná. Ale! Predsa urobila niečo inak. Pochválila sa fotkami pred aj po. Rovnako ako jej to svedčí s mejkapom, pristane jej to aj bez neho. Jednoducho wau!

Mária Čírová patrí jednoznačne k najzvodnejším slovenským speváčkam. Dôkazom toho je aj jej bezchybný vzhľad od prírody. Dnes je prirodzená krása skôr raritou ako samozrejmosťou. Speváčka sa ale zaraďuje medzi tie ženy, ktoré nepodľahli trendu estetických vylepšení.

Galéria: Mária Čírová

Aj popri toľkých povinnostiach stíha za každých okolností vyzerať dobre. Svoju krásu rada pozdvihuje len rukami šikovných mejkap artistov. Dokonalý mejkap je pre ňu viac, než akýkoľvek estetický zákrok. V spoločnosti sa pohybuje vždy upravená. 

Výnimkou nie sú ani jej koncerty, na ktoré ju pripravuje jej dvorná stylistka. Svojou bezchybnou vizážou vždy všetkým vyrazí dych. Nemá však problém ani s tým, ukázať sa bez akýchkoľvek líčidiel. To potvrdila aj najnovšou fotografiou, na ktorej je úplne „nahá“.

Mária Čírová
Zobraziť galériu (3)
Mária Čírová  (Zdroj: Instagram M.C.)

Počas toho, ako ju jej stylistka pripravovala na jej vianočné turné, si stihla cvaknúť fotku najprv pred a potom aj po. Je jasné, že trojnásobná mamička chce iba jemné doťuknutie svojej prirodzenej krásy. Veď pozrite sami na jej dokonalý finálny look.

Mária Čírová
Zobraziť galériu (3)
Mária Čírová  (Zdroj: Instagram M.C.)

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu