Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najťažšie chvíle Márie Čírovej: Dostala tabletky na potrat a...

Mária Čírová Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčka Mária Čírová je trojnásobnou mamou a túto úlohu si užíva rovnako ako svoju kariéru. No s rozhodnutím mať dieťa v mladom veku, či mať ich rovno tri prišli aj ťažké chvíle. Potrápili ju nielen poznámky okolia, ale aj náročné momenty, kedy jej bol odporučený potrat,

Mária Čírová sa narodila 20. novembra 1988. Jej kariéru o 20 rokov neskôr odštartovala súťaž Coca-Cola Popstar. Okrem spevu sa predstavila aj ako hudobníčka, konkrétne klaviristka, a tiež skladateľka. 

Galéria: Mária Čírová

V roku 2009 sa už umiestnila v ankete Zlatý Slávik - vyhrala kategóriu Objav roka.

Zároveň so speváckou kariérou odštartoval aj jej vzťah s producentom Marošom Kachútom. Ten už bol rozvedený, a tak veriaca Mária svadbu odmietala. Nakoniec sa však po deviatich rokoch rozhodla predsa len vzťah spečatiť aj úradne. Dvojica sa vzala v lete 2017. 

V tom čase mali spolu dve deti. Syna Huga porodila krátko pred 21. narodeninami a reakcie okolia boli naozaj všelijaké. „Pokazila si si život, moja”, alebo „Na tvojom mieste by som si to dala zobrať a máš pokoj,” alebo „Dieťa v 20-ke? Ľutujem ťa,” alebo „Čo na to povedia tvoji rodičia a rodina, nie si vydatá!” znelo z niekoľkých úst, keď si sa mal narodiť, Hugi,” prezradila raz Mária, aké tvrdé slová si musela v tom čase vypočuť. 

Najťažšie chvíle Márie Čírovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Peter Frolo)

No aj svoje druhé dieťa si musela Mária doslova "vybojovať", tentoraz nečelila iba rečiam okolia o potrate, vypočula si to z úst lekárky.  „Pred 10 rokmi mi v druhom mesiaci tehotenstva lekárka so smútkom v hlave oznámila, že sa na tento svet nedostaneš a pravdepodobne ma čaká spontánny potrat, ktorý ma môže kdekoľvek prekvapiť,“ prihovorila sa v lete speváčka na sociálnej sieti svojej druhorodenej dcérke Zoe. 

Mária čírová, dcérka, Zoe
Zobraziť galériu (5)
Mária čírová, dcérka, Zoe  (Zdroj: Facebook)

„Aby sme predišli "hanbe" či nepríjemnosti na pódiu, v aute, v električke, na ulici... dala mi do rúk lieky a povedala, že po užití by som sa mala vyčistiť do 3 dní. Prišla som domov, so slzami v očiach pozerala na krabičku a nedokázala som urobiť, čo mi bolo povedané, len tak... Dobrovoľne, sama od seba,“ dodala. Ako prezradila, cítila, že dieťatko si má nechať. Našťastie všetko dobre dopadlo. 

A v júli 2020 privítala do rodiny aj tretie dieťa - syna Rubena. 

Najťažšie chvíle Márie Čírovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Najťažšie chvíle Márie Čírovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.Č.)

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu