Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Manželka Vémolu dlho NEMLČALA: Nie som NAIVNÁ BLBKA!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Instagram R.F./L.C.)

PRAHA – Aj keď sa snaží zápasník neveru silou-mocou zatĺkať, ako sa len dá, vyzerá to tak, že jeho manželka vie, koľká bije. Po predošlých skúsenostiach si Lela dáva výrazný pozor na to, čo hovorí. Dlho to netrvalo a k celej vyostrenej aférke sa vyjadrila aj ona. Ako sama poznamenala, nie je žiadna naivná blbka!

Idylické manželstvo trvalo iba tri mesiace. Rodina Vémolovcov znova čelí ďalšiemu škandálu. A, aby toho nebolo málo, nielenže sa momentálne Karlos k nevere nepriznáva za žiadnu cenu, ale všetku vinu hodil na 18-ročnú pornoherečku Riku Fane (Hanu Džurbanovú). Po prevalení tejto kauzy to bola práve ona, ktorá si servítku pred ústa nekládla a povedala všetko tak, ako to v skutočnosti malo byť. Vémola ju však obvinil, že klame...

Ale podľa všetkých dôkazov, ktoré vyplávali na povrch, to vyzerá tak, že znova hľadal potešenie u druhej. Včera sme vás na Topkách informovali, že Hana Džurbanová zverejnila prvý dôkaz o jeho nevere. Bez akejkoľvek cenzúry pridala na sociálnu sieť ich celú štipľavú konverzáciu, ktorá jasne potvrdila ich krátkotrvajúci „vzťah“. K stretávaniu sa bývalej superstaristky a zápasníka malo dôjsť už pred svadbou storočia a pokračovať aj po nej. Ani sľub vernosti, ktorý dával Lele, Karlosovi veľmi neprekážal a hrdo chodil za inou.

„Myslím si, že ani ja, ani moja žena sa k tomu už vyjadrovať nebudeme. Pre nás to je uzavretá kapitola. Veľmi ma mrzí, čo nejaké bláznivé dieťa pre 5 minút slávy dokáže,“ rozhovoril sa Vémola vo svojom vyjadrení pred pár dňami. Teraz je však všetko inak! Do posledného momentu si Lela zastávala svojho manžela, ale zjavne vie, koľká bije. Za každú cenu si však chce udržať svoju rodinu... 

Manželka Vémolu dlho NEMLČALA:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram LC)

„Bohužiaľ, neubehol ani týždeň a máme tu ďalší vývoj kauzy/aféry, s ktorou je spojený môj muž. Samozrejme ma táto kauza zasiahla, nemám klapky na očiach a nie som naivná blbka, ale to, že nedávam uplakané a hysterické videá/komentáre, je preto, že sa snažím byť silná kvôli mojim deťom a rodine. Posledných pár mesiacov sme zažívali s manželom a rodinou krásne a bezkonfliktné obdobie, takže táto kauza je veľmi silný zásah do našich životov. Avšak, chcela by som Vám všetkým len pripomenúť, že v mojich topánkach nechodíte a svoj život a život svojich detí si s dovolením budem viesť po svojom a riadiť sa svojím srdcom. Milujem svoju rodinu,“ zakončila. Vyjadrenie Karlosa Vémolu k celej situácii si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: Lela CeterováKarlos VémolaHana Džurbanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu