Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lelin nový džob v televízii: Bude mať VLASTNÚ šou a... Chystá ODPLATU na Vémolu?!

Lela Vémola bude mať vlastnú talkšou Zobraziť galériu (3)
Lela Vémola bude mať vlastnú talkšou (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA – Lela Vémola (33) si rozbieha vlastnú kariéru. Dostala lukratívnu ponuku v televízii, ktorá sa len tak neodmieta. Bude mať vlastnú humornú šou! Chce sa pomstiť svojmu manželovi Karlosovi (37) za jeho nepriznanú neveru?!

Iba pred časom sa prevalila na verejnosti informácia o Karlosovej ďalšej nevere s mladou pornoherečkou Rikou Fane (18). Aj keď sa jeho manželka Lela spočiatku od toho dištancovala, nakoniec sa vyjadrila, že nie je naivná blbka. Síce sa zápasník k svojmu zahýbaniu stále nepriznáva, všetky dôkazy ale jasne svedčia proti nemu.

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola

Vyzerá to tak, že po toľkých škandáloch je blondínka na istú pozornosť už zvyknutá. Po tom, čo si ju a jej manžela pozvali ich českí kolegovia do šou Agáta Jaromíra Soukupa, sa chcela Lela zrejme na obrazovkách ukazovať častejšie. Najnovšie sa na svojom Instagrame pochválila veľkou novinkou. Rozbieha si kariéru v televízii, kde si určite príde na svoje!

Lelu môžu už čoskoro uvidieť diváci na obrazovkách českej televízie Barrandov, kde bude mať vlastnú humornú talkšou s názvom Lela Show. Hostia v jej relácii by mali byť hlavne influenceri. Lukratívna ponuka jej zjavne učarovala, ale premiérovú časť, ktorá mala byť odvysielaná už o 3 dni, prekazila synčekova hospitalizácia v nemocnici.

Lelin nový džob v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telkáč)

„Chcela by som sa vám ospravedlniť. Bohužiaľ, premiéra mojej Lela Show sa nebude vysielať 26.11. o 21:35, pretože môj syn bol hospitalizovaný v nemocnici. Keďže nás až včera pustili a musí byť v domácej liečbe, tak je pochopiteľné, že sa to muselo posunúť,“ oznámila svojim fanúšikom na Instagrame.

Lelin nový džob v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.C.)

Dátum oficiálneho štartu jej novej šou bude, teda až budúci týždeň v sobotu. „Pozývam vás na moju premiéru 3.12 o 21:35. Tam už budeme pripravení. Budem sa na vás veľmi tešiť,“ zakončila.

Viac o téme: Karlos VémolaJaromír SoukupLela Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu